I Hajduk se oglasio o napadu na svog najboljeg igrača

Foto: Hina

VIJEST dana je skandalozan napad navijača Hajduka na nekolicinu prvotimaca splitskog kluba u kojem je nastradao Marko Futacs, koji je dobio udarac nogom u glavu.
 
> NAPAD U CENTRU SPLITA Najbolji igrač Hajduka dobio nogom u glavu dan nakon poraza od Dinama
 
> Torcida se oglasila povodom sramotnog napada na Marka Futacsa
 
Hajduk je objavio službeno priopćenje povodom nemilih scena u Splitu.
 

''HNK Hajduk oštro osuđuje napad na svoje nogometaše koji se dogodio danas u ranijim poslijepodnevnim satima u središtu Splita, a u kojem je ozlijeđen naš igrač Marko Futács.
 
Od nadležnih tijela očekujemo da brzo utvrde okolnosti ovog ružnog događaja, a Klub će poduzeti sve mjere kako bi zaštitio svoje igrače. Nikakav oblik nasilja se ne smije tolerirati'', stoji u priopćenju.
 

Podsjećamo, Marko Futacs, Hamza Barry, Savvas Gentsoglou, Hysen Memolla i Ahmed Said šetali su Splitom i u jednom trenutku prolazili pored Kluba navijača Torcida.
 
Tada je, doznajemo, izletjelo nekoliko osoba odjevenih u boksačke hlačice i verbalno napalo Saida zbog loših igara i pogreške kojom je Dinamo stigao do pobjede u utakmici sezone. 
 
Njegovi suigrači odmah su mu priskočili u pomoć i pokušali smiriti situaciju, a u naguravanju jedan od navijača udario je mađarskog napadača nogom u glavu i ozlijedio ga.
 

Pročitajte više