ROMA SPREMNA ZA SALAHA "Imamo posebnu taktiku za njega"

Foto: Getty Images / Guliver Image

ROMA sutra od 20:45 sati gostuje Liverpoolu na Anfieldu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Tako će talijanska momčad zaigrati protiv nezaustavljivog Mohameda Salaha, koji je prošlog ljeta s Olimpica stigao u grad Beatlesa, a jučer dobio nagradu za najboljeg igrača Premier lige.

No iako je Egipćanin u strašnoj formi, veznjak Rome Kevin Strootman tvrdi da Roma ima način kako ga zaustaviti... 

"Salah ima više samopouzdanja i mislim da je to ključno za njegovu odličnu igru u Liverpoolu. Lakoćom dolazi u gol-šanse, sam si ih stvara, a kada i promaši zna da će drugi puta sigurno zabiti. I dok je igrao za nas bio je odličan, ali sada je još bolji", kazao je Strootman i dodao:
 
"Imamo specijalnu taktiku za njega, ali ne mogu vam reći o čemu se radi. Prava talijanska obrana, to je ono čemu se nadam."
Na novinarski upit čuje li se s egipatskim nogometašem otkad je prešao u Liverpool, nizozemski veznjak je kazao:
 
"Zvao sam ga nekoliko puta, ali nitko se ne javlja na telefon, izgleda da je promijenio broj. Pisat ću mu nakon polufinala Lige prvaka."
 
Također, Romina legenda Francesco Totti izjavio je da je u određenoj mjeri iznenađen kako se Mohamed Salah odlično snašao u Liverpoolu. 
 
"Donekle me je iznenadilo kako se Salah odlično snašao već u prvoj sezoni u Liverpoolu. No kad pogledate kako jaku ekipu imaju i tko im je trener, onda i nisam toliko iznenađen. Za mene je Juergen Klopp jedan od najboljih trenera na svijetu i on mu je pronašao pravu poziciju na kojoj može dati svoj puni potencijal", izjavio je Totti.
Salah je za Romu igrao dvije sezone, a prošlog ljeta se preselio na Anfield za 42 milijuna eura. Za Liverpool je zabio 41 gol u svim natjecanjima, a 31 u engleskom prvenstvu, te je zbog toga izabran za najboljeg igrača sezone u Premier ligi.

Pročitajte više