Nevjerojatno prostrana mobilna kuća apsolutni je hit među oglasima

Foto: Index

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri automobila, super povoljnu kuću u Zagrebu i nevjerojatnu mobilnu kućicu.

Kod automobila su najviše vaših pregleda skupili dva BMW-a i jedan Audi. M5 je jednostavno savršen, serija 5 izgleda jako atraktivno, a Audi A4 je iznimno povoljan. Vrlo zanimljivo izgleda i oglas za kuću u zagrebačkoj Dubravi, ali uvjerljivo najpopularniji oglasu u prošlom tjednu bio je onaj za mobilnu kuću.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani čak 80 tisuća puta.

5. BMW M5 E60

Kada vidimo oznaku M5 onda se oglas mora pogledati pod svaku cijenu. Vlasnik kaže da auto "jede malu djecu"! E60 model iz 2007. godine ima preko 500 konjskih snaga, prešao je 95.000 kilometara, a od opreme ima apsolutno sve. U savršenom je stanju i s obzirom na sve prodaje se za 32.000 eura. O cijeni se s ozbiljnim kupcem može raspravljati, a vlasnik za kraj poručuje: ''Auto se može voziti direktorski pomalo i mekano, a u M modu je bolje staviti kacigu i trkače rukavice. Kada vidim ove slike žao mi ga je i prodati jer je savršen.''.

4. BMW serija 5

Prekrasna serija 5 proizvedena je 2008. godine i od tada je prešla 168 tisuća kilometara. Ovaj BMW ima 3.0 motor od 145 kW i dosta dodatne opreme, a na auto je stavljena i nanokeramička zaštita. Auto je na njemačkim tablicama, može se pogledati u Splitu, a prodaje se za 9600 eura

3. Kuća u Zagrebu

Ovaj oglas nam izgleda kao prava prilika, a izgleda da se i korisnici Index Oglasa slažu. Kuća se nalazi u Gornjoj Dubravi u Zagrebu, na dobroj lokaciji i u blizini svih sadržaja potrebnih za obiteljski život. Velika je 300 četvornih metara, a sastoji se od neuređenog prizemlja s garažom, uređenog prvog kata i neuređenog visokog potkrovlja. Vaša može biti za 95.000 eura.

2. Audi A4

Vlasnik tvrdi da prodaje auto puno ispod cijene jer mu je hitno zbog kupnje novog automobila. Osam tisuća eura potrebno je izdvojiti da bi ovaj lijepi Audi A4 postao vaš. U odličnom je stanju, pokreće ga 1.8 TFSI motor, a do sada je prešao 240.000 kilometara.

1. Mobilna kuća

Mobilna kuća marke Eurohouse apsolutni je hit tjedna! Oglas je u samo tri dana pregledan gotovo 30 tisuća puta, a na našoj Facebook stranici ga je vidjelo preko 250 tisuća ljudi. Zvuči gotovo nevjerojatno da se u ovoj mobilnoj kućici dimenzija 8,5 m x 4 m nalaze čak tri spavaće sobe, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonica i odvojeni WC. Kućica se prodaje za 12 tisuća eura i ako ste zainteresirani za nju definitivno trebate požuriti.

Pročitajte više