NAPAD U CENTRU SPLITA Najbolji igrač Hajduka dobio nogom u glavu dan nakon poraza od Dinama

Foto: Hina

DAN NAKON poraza 1:2 od Dinama u centru Splita napadnuti su igrači Hajduka.

> Torcida se oglasila povodom sramotnog napada na Marka Futacsa

Ako ste svjedočili incidentu i snimili ga, možete nam slike ili snimke poslati na desk@index.hr.

Marko Futacs, Hamza Barry, Savvas Gentsoglu, Hysen Memolla i Ahmed Said šetali su Splitom i u jednom trenutku prolazili pored Boksačkog kluba Torcida na Cankarevoj poljani.
 
 

 
Tada je, kako doznajemo, iz kluba izletjelo nekoliko osoba odjevenih u boksačke hlačice i verbalno napalo Saida zbog loših igara i jučerašnje ključne pogreške kojom je Dinamo stigao do pobjede u utakmici sezone. 
 
Njegovi suigrači odmah su mu priskočili u pomoć i pokušali smiriti situaciju, a u naguravanju je jedan od navijača udario mađarskog napadača nogom u glavu, razbio mu naočale i lakše ga ozlijedio. Futacs je zadobio ogrebotinu i modricu na oku 
 
Policija je za Index rekla da napad na petoricu Hajdukovih nogometaša njima zasad nije prijavljen. Kako doznajemo, Futacs nije potražio liječniku pomoć. 
 
Mađarski napadač sinoć porukom stao uz Kosa 
 
Podsjetimo, sve ovo dolazi nakon što je Hajduk u derbiju s Dinamom vjerojatno ispao iz borbe za titulu i nakon što je Torcida velikim pritiskom smijenila predsjednika Hajduka Ivana Kosa kojeg je optužila za suradnju sa sucima. 
 
Futacs je prvi od Hajdukovih nogometaša sinoć pružio podršku smijenjenom Kosu i rekao da je njegova smjena pogrešan potez splitskog kluba.

Nakon sinoćnjeg derbija na Poljudu nekoliko igrača Hajduka stalo je uz Kosa objavom na društvenim mrežama, a među njima je bio i napadnuti Mađar.
 
Futacs je na Instagramu napisao: "Loša odluka! Hvala ti na svemu predsjedniče".



 

 
 
Uskoro više informacija na Indexu.
 
Želite li odmah na mobitel primiti obavijest o svakoj novoj vijesti vezanoj uz Hajduk, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: nk hajduk

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Pročitajte više