Ana-Marija ispala iz Big Brothera

Foto: RTL

ANA-MARIJA je ispala iz Big Brothera nakon 86 dana boravka.

Poznati su i prvi finalisti ovogodišnjeg Big Brothera, a to su Orky, Bojan, Ribica i Antonio.

Stanari u kući borave već 86 dana, a do samog finala ostala su još samo dva tjedna. Bilo je nominirano je čak sedmero stanara - Marin, Lidija, Tomislav, Bogo, Ana, Ana-Marija i Bojan.

Nakon što je voditeljica sa stanarima prokomentirala kakav im je bio prethodni tjedan, prepustila ih je Big Brotheru, koji im je zadao zanimljiv zadatak. Naime, onaj stanar koji će prvi pojesti kilogram janjetine i mladog luka, osvojit će 10 000 kuna. U ovom izazovu najuspješniji se pokazao zeleni tim.

Zaigrali su i igru Big Brother alka, po uzoru na Sinjsku alku.

"Ovo je bila posljednja borba. Stanari, pobjednici putovanja oko svijeta su, uz osvojenih 77 000 kuna i prvi finalisti. To je plavi tim - Orky, Bojan, Antonio i Ribica!", najavio je Big Brother stanarima.

Antonija se prvi put večeras javila stanarima kako bi im najavila da će netko večeras zauvijek napustiti kuću.

Tako je, odlukom gledatelja, Ana-Marija Brdek zauvijek napustila kuću. O odnosu s Bojanom nije htjela puno pričati, ali je zaključila kako će definitivno ostati prijatelji. Istaknula je kako on ima problema s otvaranjem. "Tlaka mu je jer je dugo unutra. On nije glumac, takav je kakvim se prikazuje!", izjavila je Velikogoričanka te dodala da Orkyja vidi kao pobjednika.

Kao i svake nedjelje, kraj emisije rezerviran je za napete nominacije. Ana je tako dva boda odlučila dati Anezi i Bogi. Tomislav je dva boda odlučio dati Anezi, a jedan Bogi. Zatim je Bogo je odlučio dati dva boda Luciji, a jedan Ani.

Pročitajte više