"Muž i ja nikad se nismo seksali trijezni. Imamo dvoje djece"

Ilustracija: Instagram

MIRANDA i Mitch u braku su devet godina i imaju dvoje djece, no seksali su se samo u alkoholiziranom stanju. Ovo je njezina ispovijest, koju je ispričala za australski Whimn.com.

"Kad sam upoznala Mitcha, imala sam 24 godine. Radili smo zajedno u hotelu u Londonu - ja sam bila na recepciji, a on chef u restoranu. Družili smo se nakon kasnih smjena i popili nekoliko piva. Mitch je bio zanimljiv i sladak, visok i dobro građen. Imao je velike crne oči i duge trepavice kakve nikad nisam vidjela na muškarcu. Bio je pametan i duhovit i sve djevojke u osoblju smatrale su ga predivnim.

Sviđao mi se i osjećala sam da se sviđam i ja njemu, no ni on ni ja nismo bili dobri u romantičnim vezama pa smo zafrkavali jedno drugo i smijali se, no nismo poduzimali daljnje korake. Kolegica na poslu jednom je zakolutala očima kad nas je vidjela.'Zaboga, vas dvoje ste kao djeca u pješčaniku koja se gađaju pijeskom. Priznajte da se sviđate jednom drugome i idite više na spoj', rekla je.

Kad sam vidjela da se Mitch zacrvenio osjetila sam da moram napraviti prvi korak. Tu večer nakon smjene, čekala sam da se svi pokupe i pitala Mitcha hoće li sa mnom na još jedno piće kod mene u stan. Jako mi je laknulo kad je pristao.

Prvi put

Tren nakon što smo prošli kroz vrata, već smo se drpali, ljubili i skidali odjeću jedno s drugog, i to još u hodniku. Odnio me je do spavaće sobe i imali smo divlji, strastveni - i poprilično pijani - seks. Bilo je predivno. U tom trenu, Mitch i ja bili smo par. Živjeli smo na drugoj strani svijeta i putovali smo kad smo stigli, no uglavnom smo radili dovoljno da si možemo priuštiti pivo poslije posla i nekoliko vikenda negdje. Tijekom dana bismo razgovarali i smijali se, držali se za ruke i flertali. 

Svaku večer popili bismo nekoliko pića

Zbog toga nisam uopće primijetila što se događa. Nije da nam je trebao alkohol da budemo intimni, nego smo ionako svake večeri pili. Dvoje Australaca koji žive u Londonu i zabavljaju se bez obaveza. Partijali smo žestoko i bilo nam je zabavno zajedno. Pogodilo me tek kad smo se odlučili preseliti doma. Našli smo poslove i stan i prilagodili se ponovno na život u Australiji. Životi su nam postali normalniji, a tijekom tog doba i seksualni život se smirio. U tom trenu bili smo zajedno nekoliko godina pa sam pretpostavila da se seksamo samo vikendima jer smo zaposleni i pod stresom tijekom tjedna.

Znakovi upozorenja

Naša nemogućnost da razgovaramo o osjećajima ili nečemu intimnom pratila nas je kroz vezu. Dobro smo se slagali i rijetko smo se svađali. Još uvijek je tako. No sad shvaćam da je to vjerojatno zato što ni jedno od nas ne zna izraziti emocije. Mitch i ja zaručili smo se tri godine kasnije. Pitao me da se udam za njega dok smo bili na glazbenom festivalu. Pili smo cijeli dan. Sad kad pogledam unazad, pitam se bi li me ikad pitao da se udam za njega bez alkohola. No sretno smo isplanirali vjenčanje, i taj dan bio je predivan. Počeo je šampanjcem, a završio ekstatičnim seksom s pijanim suprugom.

Dvoje djece poslije...

Prošlo je 12 godina otkad smo se upoznali i sad imamo dvoje djece. Čak i kad smo pokušavali začeti naše sinove, morali smo piti prije seksa. Imali smo strogi raspored za seks svaki put kad sam imala ovulaciju i svaki put bismo se zagrijali barem s cugom ili dvije. Jednom prilikom završili smo na praznicima s mojim rođacima dok sam pokušavala zatrudnjeti. U sobi nije bilo ništa za piti osim tople tekile koju smo donijeli sa sobom. Mitch me pitao želim li preskočiti seks jer smo oboje bili umorni, no nisam htjela propustiti priliku. Strusili smo svatko tri tekile i poseksali se kao zečevi.

Dva tjedna kasnije doznala sam da sam trudna

Mitch i ja jako se volimo, no da bismo bili raspoloženi za seks, moramo piti. To je nepisano, ali očito jasno pravilo. Više ne pijemo toliko tijekom tjedna, a vikendima popijemo nekoliko čaša vina. Nekad se seksamo, nekad zaspimo pred TV-om. Više i ne volim piti toliko, no bojim se što bi to napravilo mojoj vezi da prestanem potpuno. Bez pića, možda se više nikad nećemo seksati. Čini se da je sad prekasno za promjene."

Pročitajte više