Od pankerice do glamurozne dive: Avril Lavigne još niste vidjeli u ovakvom izdanju

Foto: Splash, Instagram

PJEVAČICU posljednjih godina viđamo zaista rijetko.
 
Kanadska zvijezda Avril Lavigne početkom 2000-ih žarila je i palila glazbenom scenom, no zbog zdravstvenih problema morala je pauzirati svoju karijeru na nekoliko godina. Pjevačici je prije četiri godine dijagnosticirana lajmska bolest, čije je prve simptome počela osjećati godinu dana prije, tijekom turneje. Za vrijeme teškog perioda oporavka, osim zdravstvenih problema proživljavala je i dramu na ljubavnom planu te se 2015. godine rastala od frontmena benda Nickelback Chada Kroegera, nakon dvije godine braka. 
 
No prošle godine stvari u njenom životu konačno su krenule nabolje. Pjevačica se oporavila i počela raditi na novom albumu koji bi trebao izaći do kraja ove godine, a sinoć je pokazala i da izgleda sjajno.
 
 
Na humanitarnoj gala večeri u Beverly Hillsu 33-godišnja pjevačica bila je pravi mamac za poglede u izdanju u kakvom je prije 15 godina nitko ne bi mogao zamisliti. Nekadašnja pankerica, u dugačkoj crnoj poluprozirnoj haljini izraelske modne kuće Galia Lahav odisala je glamurom i elegancijom, a dojmu su doprinijele i raskošne holivudske lokne. Jedino što je ostalo od stare Avril je crna olovka oko očiju, bez koje pjevačicu ne možemo ni zamisliti.
 

Zanimljivo je da o pjevačici na internetu postoji vrlo popularna teorija zavjere koja tvrdi da je prava Avril mrtva još od 2003. godine i da ju je njena izdavačka kuća zamijenila dvojnicom Melissom Vandella. Dokaze za ovu bizarnu teoriju fanovi su pronašli u raznim aspektima njenog života, analizirajući oblik njenog nosa, njen glas i njen potpis, a ovo njeno netipično izdanje definitivno im ide u prilog.