Subota je dan za uživanje s ljubimcima, a mi imamo savjet kako ga učiniti još boljim

Foto: 123rf.com

U SUBOTU 21. travnja od 9 do 13 sati se održava humanitarna proslava rođendana Pet shopa Šape u Gospodskoj ulici 26 u Zagrebu, koja za cilj ima prikupljanje donacija za štićenike udruge Merida i udruge Indigo.

Obje udruge se brinu za napuštene, zlostavljane i zanemarene pse i svaka pomoć im je dobro došla. Pet shop Šape već petu godinu zaredom održava ovakve dobrotvorne proslave na kojima se mogu pronaći razne aktivnosti i zabava, a uz razna iznenađenja ove je godine tu i fotkanje s vašim ljubimcima.

Fotke će se odmah printati tako da možete imati lijepu uspomenu, a donacijom za fotku pomažete radu udruga. Na ovaj dobrotvorni događaj su svi pozvani i vjerujemo da će ljubimcima biti jako zabavno s obzirom na to da ih očekuju i brojne poslastice.

Osim prikupljanjem donacija za napuštene životinje, ovaj događaj je poseban i po tome što se bavi i promicanjem svijesti među građanima o napuštenim životinjama. Više o samom događaju možete doznati OVDJE

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više