Marijana Batinić ovog proljeća umjesto haljine bira ovaj svestrani komad

Foto: Instagram

LIJEPA voditeljica pokazala je još jedan način za kombiniranje hit komada koji je ovog proljeća zaludio i brojne druge poznate Hrvatice.
 
Riječ je o kimonu, koji se već nekoliko sezona zaredom nametnuo kao omiljeni proljetni ogrtač modnog svijeta jer se može nositi na nekoliko različitih načina. A Marijana Batinić sada je demonstrirala najbolji od njih, koji bi i mnoge od vas mogao natjerati da uložite u ovaj svestrani komad.
 
 
Ona je svoj dugački svileni kimono nježnog cvjetnog uzorka pretvorila u haljinu, i to iznimno laskavu zahvaljujući vrpci koja se veže u struku te tako ističe najuži dio tijela. Kimono-haljinu iskombinirala je s jednostavnim, ali vrlo elegantnim crnim sandalama s tankom visokom potpeticom i bezvremenskom clutch torbicom pravokutnog oblika koja je uvijek siguran izbor za svečane prilike.
 
Kako druge poznate Hrvatice ovog proljeća kombiniraju kimono, otkrijte OVDJE, te definitivno razmislite o kupovini ovog popularnog komada koji će sigurno biti u modi i narednih nekoliko sezona.