VIDEO Preslatki haski štiti svoju trudnu vlasnicu od tuđih dodira

Screenshot: Rumble

CIJELI se svijet raznježio na video u kojem haski štiti svoju trudnu vlasnicu. Video prikazuje psića koji laje na ženu koja pokušava dodirnuti trbuh njegove vlasnice. Ovaj se događaj zbio u Kini, a lokalna TV kuća prenijela je vijest te naglasila kako jedina osoba kojoj ovaj pesonja dopušta da dodiruje vlasnicu jest njezin muž. Smiješno je, no u isto vrijeme i predivno vidjeti psa koji je definiciju psa čuvara doveo do nekog novog stadija.

Na snimci se jasno vidi koliko je pesonja privržen svojoj vlasnici. Njezina prijateljica pokušava nježno dotaknuti njezin trbuh, no zaštitnički nastrojen haski misli da to nikako nije dobra ideja. Životinje vrlo lako opaze i osjete promjene koje se događaju na ljudskom tijelu te shodno tome mijenjaju i svoj odnos i ponašanje prema vlasniku.

Mnogi su dokazi da psi i mace mogu osjetiti promjene kod čovjeka prije nego ih on otkrije sam. Nekada se, nažalost, radi o raznim bolestima, a nekada osjete i ono ljepše - poput trudnoće. U trudnoći se ponašaju drugačije, veći su zaštitnici, a nakon što se njihova vlasnica porodi, sve se vraća u normalu. No, tada se često dogodi da brigu prebace na djecu jer su psi pravi zaštitnici i kada se radi o djeci. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više