Charlize Theron zablistala na premijeri filma zbog kojeg se trebala udebljati 20 kila

Foto: Splash

JUŽNOAFRIČKA ljepotica brzo se vratila u top formu.
 
Glumica Charlize Theron glavna je zvijezda filma "Tully" čija je premijera održana sinoć u Los Angelesu. 42-godišnja Oskarovka zbog uloge se udebljala 23 kilograma i to tako što se počela hraniti nezdravo, kako je otkrila u emisiji Entertainment Tonight gdje je priznala i da se zbog debljanja borila s depresijom.
 
"Prvi put u životu nisam pazila što jedem i živjela sam na hamburgerima i krumpirićima, što je jako loše utjecalo na moju psihu", ispričala je Charlize te je dodala da joj je za povratak na staru kilažu trebalo godinu i pol dana. 
 
 
Sve to sada je iza nje i 42-godišnja glumica ponovo izgleda sjajno, pogotovo u ovoj prekrasnoj crnoj haljini s uzorkom leptira i potpisom modne kuće Dior. Charlize je u njoj sinoć bila pravi mamac za poglede, a njenu natprirodnu ljepotu dodatno su naglasile raskošne zlatne viseće naušnice koje su joj, zajedno s ostatkom nakita, zajamčile i dozu glamura.
 
 
Južnoafrička glumica ovih je dana ponovo u fokusu i zbog novog izdanja časopisa Elle čija je ona glavna zvijezda i na čijim je stranicama prvi put iznijela neke detalje iz osobnog života o kojima više možete pročitati OVDJE.