Štene je odbijalo jesti, ali žena koja ga je spasila nije htjela odustati od njega

Screenshot: YouTube

KUJICA stara svega 3 dana odbijala je hranu, a razlog je bio taj što je njena mama sparena premlada i nije imala dovoljno razvijene majčinske instinkte. Maleno štene nije htjelo jesti njeno mlijeko, a ova divna žena požurila je po nju u nadi da će je spasiti.

Iako je postajala mala nada da će štene preživjeti, Candice ju je imala i vjerovala je da će joj njeni psi pomoći. Kilo je odmah shvatio što se očekuje od njega, legao bi pokraj malene, a žena je naslonila bočicu s mlijekom na njegov trbuh u nadi da će malena početi jesti.

Ova metoda pokazala se uspješnom i malena je počela dobivati snagu. Dobila je ime Penny, a Candice se brinula za nju 24 sata. Morala ju je hraniti, držati na toplome. Uskoro se u brizi za Penny priključio i drugi pas Moo.

S dva tjedna je malena progledala i počela hodati. Izrasla je u predivno i zaigrano štene, ali kada je došao trenutak da ide u novi dom, Candice je nije mogla dati.

Iako je ova žena namjeravala pomoći malenoj da stane na svoje noge i pronaći joj obitelj, nakon toliko truda i vremena provedenog zajedno, jednostavno ju je previše zavoljela i sada žive zajedno i sretno.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više