Štedljiva kraljica Letizia ovu malu crnu haljinu nosi već godinama

Foto: Splash 

 
ONA je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.
 
Uvijek dotjerana i elegantna, španjolska kraljica Letizia osvaja dodatne stilske bodove i zato što često nosi povoljne high-street komade, a nema problema ni s ponavljanjem outfita. To je potvrdila i svojim posljednjim izdanjem za službenu večeru s portugalskim predsjednikom Marcelom Rabelom da Sausaeom u Kraljevskoj palači El Pardo.
 
 
Njena dvodijelna crna haljina s detaljima perja odmah nam je bila poznata jer ju je Letizia do sada već nosila u nekoliko navrata, a posljednji put prije otprilike godinu dana na slavljeničkoj večeri jednih španjolskih novina, kada ju je također iskombinirala sa sjajnim crnim salonkama.
 
 
Riječ je o haljini s potpisom Caroline Herrere koja je bila dio jesenske kolekcije dizajnerice iz 2015. godine, no svojim bezvremenskim krojem prkosi trendovima, što je španjolska kraljica sada samo potvrdila. No iako ju je nosila već nekoliko puta, svaki put joj je podarila novo lice drugačijim odabirom nakita, make-upa i frizure, čime je još jednom opravdala i svoju neslužbenu titulu kraljice stila.