Najbolji sezonski posao: Cijelo ljeto se kupam i tulumarim, a istovremeno zarađujem

Foto: Press

OTKAKO je prije dvije sezone počeo voziti preko Uber aplikacije, student sociologije Toni (22), s nestrpljenjem iščekuje završetak ljetnih rokova. Kao i većina studenata, radio je razne sezonske poslove koji bi ga uglavnom iscrpili i oduzeli mu ono najbolje od ljeta - kupanje, zabavu i izlaske s prijateljima.

Zahvaljujući Uberu, ponovno može uživati u ljetu i istovremeno dobro zaraditi.

"Vožnja putem Uber aplikacije je najbolji posao koji se može raditi i tijekom sezone. Sam odlučujem kada ću voziti, a kada spavati, kupati se ili družiti s prijateljima. Dio novca potrošim na tulumarenje, ali dio uspijem uštedjeti za putovanja. Prošle godine sam si novcem od vožnji platio krstarenje", objašnjava Toni koji si vožnjom preko Uber aplikacije financira studentski život u Zagrebu i otplaćuje auto koji je nedavno kupio.

Prošlo ljeto vozio je u Šibeniku, Splitu i Zadru. Zahvaljujući velikom broju turista i nešto višim cijenama vožnje, zaradio je, kaže, lijepu plaću. No, kao studentu, važno mu je da pri tome ima vremena za obitelj, prijatelje i odmor.

"Obično se probudim oko 10-11, pa nakon kave i ručka idem voziti. Kad sunce zađe, odem na plažu, a zatim s prijateljima u izlazak", opisuje Toni svoj standardni ljetni dan. Toni studira u Zagrebu te je ujedno i demonstrator na fakultetu, a slobodno vrijeme mu ispunjava njegov omiljeni sport - košarka. Košarkaški je trener i sudac, a više od svega voli odigrati utakmicu sa svojim prijateljima. Zato ljeta voli provesti neopterećen obavezama. Nikad više, kaže, ne bi radio neke bivše poslove.

"Puno je ljepše voziti preko Uber aplikacije, a i zarada je veća nego na drugim sezonskim poslovima. Ne moram se probuditi u 5-6 niti biti na istom mjestu osam sati. Sada sam određujem kad ću voziti i nitko mi ne zapovijeda. Preko godine mi Uber odlično paše uz fakultet, a ljeti uz tulume", smije se Toni i dodaje da su mu roditelji u početku bili skeptični, a sad i oni svim svojim prijateljima preporučavaju da voze preko Uber aplikacije.

Od trećeg osnovne Toni uspješno pliva košarkaškim vodama. Igra za svoj fakultet, ali i sudi treću te dječju ligu. Ovog ljeta planira polagati ispit kako bi prešao u viši sudački rang, odnosno drugu košarkašku ligu.

Prijavite se i vozite na Uberu odmah! Pridružite se Toniju i tisućama zadovoljnih partnera-vozača i iskoristite priliku da radite na moru gdje Vam najviše odgovara uz odličnu ljetnu zaradu!
Saznajte više na 0800 00 46 ili na poveznici.

Pročitajte više