Najpopularniji oglas: Audi Q7 za 13,600 eura totalni je hit tjedna

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri zanimljiva automobila i dvije jako povoljne nekretnine. Vikendica u Gornjem Maclju zaista izgleda kao prava prilika, a jednaki interes je izazvala i vikendica u Istri koja se prodaje za manje od 50 tisuća eura. SUV marke Mitsubishi istaknuo se atraktivnim izgledom i pristupačnom cijenom, BMW F30 je jednostavno vrhunski automobil, ali najviše pregleda u prošlom tjednu skupio je lijepi i očuvani Audi Q7.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani gotovo 50 tisuća puta.

5. Mitsubishi L200 Warrior

Ovaj pravi Mitsubishijev tenk oduševio je naše korisnike moćnim izgledom i niskom cijenom. Riječ je o vrhunskom modelu L200 s full kožnom unutrašnjosti i motorom od 136 konjskih snaga. Vrlo je dobar za offroad, a vožnja je iznimno ugodna. Auto je na britanskim papirima, a prodaje ga vlasnik koji je u Hrvatskoj. Cijena iznosi 5.500 eura.

4. BMW F30

Ovaj prekrasni BMW 320d ima Luxury Line paket, pokreću ga 184 konjske snage, a do sada je prešao 200 tisuća kilometara. Vlasnik tvrdi da su kilometri originalni, a svi servisi uredni i evidentirani. Auto ima i full paket opreme koji između ostalog uključuje kožna sjedala, bi-ksenonska svjetla, tempomat i dvozonsku automatsku klimu. U prosjeku troši 6,2 litre goriva na 100 kilometara kombinirane vožnje, a prodaje se za 100 tisuća kuna.

3. Vikendica u Gornjem Maclju

Oglas za vikendicu u Gornjem Maclju definitivno je ponuda koja se ne smije propustiti. Kuća je velika 65 metara kvadratnih, a pripadaju joj i novo zasađeni vinograd, šuma i pašnjak ukupne površine čak 5343 m2. Sve to može biti vaše za samo 28 tisuća eura!

2. Vikendica u Istri

Ova povoljna i namještena vikendica nalazi se u Marčani i samo je 3 kilometra udaljena od mora. Velika je 55 četvornih metara, a prodaje se već za 47 tisuća eura! Kuća se sastoji od tri spavaće sobe, dvije kuhinje i dvije kupaonice, a u vrtu se nalaze roštilj i parkirno mjesto. Struja je na solarne panele snage 1 kW, voda je gradska, a uskoro će biti i gradska struja.

1. Audi Q7

Najpopularniji oglas tjedna je ovaj vrhunski Audi Q7. U odličnom je stanju, upravo je registriran, a dolazi i s jako puno opreme. Važno je za napomenuti i da cijena od 13.600 eura nije fiksna. Audi ima 232 konjske snage, a od 2006. godine do danas je prešao 240.000 kilometara. Ipak, stanje automobila je opisano kao novo, a u to se možete uvjeriti i sami kada pogledate priložene fotografije.  

Pročitajte više