Piše: D. Ma. | 16.04.2018. 13:21

Hrvatica ubijena u njemačkom restoranu, vlasnica: "U šoku sam"

Foto: Marius Becker/DPA/Pixsell

U RESTORANU u Koelnu su u petak pronađeni mrtav muškarac i žena.


Fenix doznaje da je riječ o Hrvatici N. V. koja je u restoranu radila kao konobarica, a muškarac je bio njezin partner. Restoran Paul's već je dugo u vlasništvu obitelji Đerek, a nalazi se u Friedrich Karl Strasse.

Dok su gosti mirno večerali u popularnom restoranu, 50-godišnji muškarac pratio je ženu do podruma restorana, javlja Bild. Tamo je pucnjevima iz pištolja ubio ženu, a zatim i sebe. Ubrzo nakon toga, vlasnica restorana pronalazi tijela te obavještava policiju.

Vlasnica u šoku

"U subotu smo htjeli proslaviti deseti rođendan našeg sina ovdje", kaže jedna od gošći za Bild.

Vlasnica se nije pojavila u subotu u restoranu. Nije htjela komentirati slučaj.

"Molim vas za razumijevanje. Neću otvarati restoran, niti će se održati proslava za dječaka. Tko bi htio održati proslavu u svjetlu ovakvih događaja", rekla je za Bild.

Nazvali smo gospođu Đerek i pokušali doći do komentara. Međutim, vlasnica restorana nije bila raspoložena za razgovor. Ponavljala je kako ne želi davati nikakve komentare, dodavši kako je u šoku.

Ubojica je bivši dečko

Glasnogovornica policije otkriva kako je ubojica njen bivši dečko.

"Njen bivši dečko neopaženo ju je pratio i ubio pištoljem, a zatim je ubio sebe. Motiv zločina je navodno neriješeni privatni odnos. Tužiteljstvo je naredilo obdukciju", stoji u izjavi glasnogovornice.
 

NAJNOVIJE
NAJČITANIJE