Na splitskoj Rivi nose se svi hit trendovi za ovu sezonu

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, Miranda Cikotić/PIXSELL

SPLIĆANKE su još jednom dokazale da modu imaju u malom prstu.
 
Splitska Riva za vikend se ponovo pretvorila u modnu pistu kojom su prošetali svi vodeći trendovi za aktualnu sezonu. O svima njima već smo vam i pisali u našoj rubrici Moda i shopping, a sada ćemo ih još jednom ponoviti kroz primjere stajliš Splićanki:
 
Košulja-haljine
 
 
Dugačke košulje koje glume haljine i ovog su proljeća hit komad za svaki dan, a ove dvije Splićanke dokazale su da u kombinaciji s tenisicama izgledaju najbolje.
 
Točkice
 
 
Bezvremenski uzorak ovog je proljeća u fokusu, a razigrane točkice najlakši su način za podizanje svakog outfita.
 
Žuta boja
 
 
Takozvana Gen Z žuta boja je nove generacije koja je zamijenila milenijski ružičastu te je i siguran mamac za poglede, što su ove Splićanke samo potvrdile.
 
Hlače s crtom
 
 
Hlače s crtama sa strana nogavica koje podsjećaju na donji dio trenirke ove su sezone apsolutni "must have", u što ćete se uvjeriti bacite li samo jedan pogled na Instagrame fashionistica ili ako jednostavno prošetate gradom.
 
Cvjetne haljine
 
 
Proljeće ne bi bilo proljeće bez vječno popularnih cvjetnih haljina koje nijedan novi trend vjerojatno nikada neće izbaciti iz mode. Splićanke su ih iskombinirale i s dvije najpopularnije proljetne jakne - kožnjakom i modelom od trapera - te tenisicama na nogama, a to je i najpopularnija kombinacija za aktualnu sezonu.