Ovo su najljepše i najluksuznije vile u Hrvatskoj, najskuplja košta 4.5 milijuna eura

Foto: Index Oglasi

VEĆINI ljudi je iznos od više desetaka milijuna kuna za nekretninu daleko izvan okvira zacrtanog budžeta, ali zato uvijek možemo čitati oglase i gledati slike.

Na Index Oglasima se nalazi preko 100 tisuća nekretnina, a ponuda je zaista raznolika. Neke kuće u slabije naseljenim dijelovima Hrvatske se prodaju za manje od 10 tisuća eura dok određene luksuzne vile možete kupiti tek ako na bankovnom računu imate milijune. U ovom članku smo se fokusirali upravo na takve oglase.

Ovo su najbolje luksuzne vile koje možete pronaći na Index Oglasima.

Jedna od najljepših vila na Jadranu

Ova vila u blizini Omiša predstavljena je kao jedna od najljepših vila na Jadranu i ako pogledate fotografije uvjerit ćete se da zaista i jest tako. Vila izgleda apsolutno predivno, a pridodamo li tome i lokaciju neposredno uz more onda imamo pravi primjer savršene nekretnine. Površina zemljišta iznosi 853 metra kvadratna, tu je i bazen od 32 kvadrata, a sama kuća ima 5 spavaćih soba s kupatilima. Osim apsolutne privatnosti, ova vila pruža i zadivljujući panoramski pogled na more i otoke. Prodaje se za 1.950.000 eura.

Jedna od najboljih vila u Istri

Zanima vas kako izgleda jedna od najboljih vila u Istri? Definitivno morate pogledati ovaj oglas. Posjed se nalazi u južnom dijelu Istre, otprilike 15 kilometara od Pule i s njega se pruža predivan pogled na more. Površina zemljišta na kojem se nalaze bazen, parking za 20 automobila, teniski teren s umjetnom travom, golf teren i teren za odbojku na pijesku iznosi čak 22.500 m2. Kuća je velika 750 četvornih metara i u njoj se nalazi sedam spavaćih soba te isto toliko kupaonica. Za ovu impresivnu nekretninu potrebno je izdvojiti 1.980.000 eura.

Rezidencijalna vila pokraj Zagreba

Izvrsna rezidencijalna vila s bazenom, ukupne površine 712 metara kvadratnih sagrađena je na zemljištu površine cca 15.000 m2, a smještena je na brijegu s blagim padom iznad Svete Nedjelje. Lokacija je zaista odlična s obzirom na to da je potrebno tek 10 minuta vožnje za doći do Zagreba, a kuća se nalazi u mirnom predjelu odakle se pruža pogled na Medvednicu, Zagreb i okolicu. Zanimljivost nekretnine je i ta što je grijanje objekta na pelete, a zagrijavanje bazena i sanitarne tople vode je pomoću solarnih kolektora. Vila može biti vaša za 2.400.000 eura.

Luksuzna vila u Rijeci

Luksuzna obiteljska vila iz snova izgrađena je 2012. godine u Rijeci u prvom redu do mora i tek nekoliko minuta od strogog centra Rijeke Lokacija je perfektna, a vila izgleda apsolutno prekrasno. Neto korisna površina iznosi 600 četvornih metara koji su raspodijeljeni na tri etaže, a iz svih soba se pruža lijepi pogled na more i Kvarner. Cijena iznosi okruglih četiri milijuna eura.

Vila na ekskluzivnoj lokaciji u Istri

Najskuplja vila na našem popisu prodaje se za 4 i pol milijuna eura i izgleda nevjerojatno dobro. Nalazi se na samom moru i na vrlo poželjnoj lokaciji zapadne istarske obale između Umaga i Novigrada, a velika je čak tisuću metara kvadratnih. Vila se sastoji od sedam luksuzno opremljenih apartmana, a ima i garažu, podrum, saunu, jacuzzi, bazen, ljetnu kuhinju i vanjski kamin te parking za 10 automobila. Ovo nije samo luksuzna nekretnina na ekskluzivnoj lokaciji već i zanimljiva poslovna prilika.

Pročitajte više