Seve je grlila Tutića, a Ana Gruica Bujanca: Monografija Saloona otkriva brojne zaboravljene tajne

Foto: Luka Šangulin/Index

U LEGENDARNOM klubu Saloon u petak je predstavljena monografija "Od početka do uništenja" autora Damira Jiraseka. S obzirom na to da od nasilnog preuzimanja i njegovog zatvaranja klub rijetko otvara vrata, promocija je privukla brojna poznata lica koja su na Tuškancu provela svoju mladost.

Zlatko Kranjčar, Mila Elegović, Boris Novković, Suzy Josipović Redžepagić, Pero Zlatar i mnogi drugi listajući monografiju, u koju je Jirasek uvrstio fotografije koje i danas izazivaju veliki interes, prisjetili su se noći koje su ovdje proveli.

A kad je riječ o tim fotografijama, ovo su neke od njih. Danas ne razgovaraju, ali nekad su se Severina Kojić i Zrinko Tutić dobro zabavljali u Saloonu, a fotograf je ovjekovječio njihov zagrljaj. Ista je situacija s Anom Gruicom i Velimirom Bujancem, za koje mnogi ni ne znaju da su nekad bili dobri. Bilo je to u vrijeme kad je ona bila manekenka, a on još nije bio neonacist koji je kurvu plaćao kokainom te VIP uzvanik na inauguraciji predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

I Milan Bandić je nekad bio prijatelj Saloona.

Pročitajte više