KAKVA SLUČAJNOST Plenkovićev šogor uhljebljen u zračnoj luci, a sad je postao i gradski vijećnik

Foto: Pixsell/Sandra Simunovic

ŠOGOR premijera Andreja Plenkovića, Ivan Maslać, izazvao je buru u javnosti kad je krajem ožujka objavljeno kako postaje novi direktor komercijalnih poslova u Zračnoj luci Dubrovnik, o čemu je prvi pisao Index. Maslać je na toj funkciji od 1. travnja.
 
>> Plenkovićev šogor uhljebljen u Zračnu luku Dubrovnik bez natječaja
 
>> Uhljebljivanje Plenkovićevog šogora istražuje Povjerenstvo za sukob interesa
 
Novi član dubrovačkog Gradskog vijeća
 
No tu priči nije kraj. Dubrovački dnevnik piše kako Maslać ulazi u Gradsko vijeće Grada Dubrovnika, što je on i potvrdio.
 
"Bio sam na listi za Gradsko vijeće, a nakon izbora dužnost vijećnika bila je nespojiva jer sam bio zaposlenik Grada Dubrovnika. Sad nema problema zbog toga jer po zakonu osam dana od prestanka rada u gradskoj upravi mogu aktivirati mandat, što sam i napravio", rekao je Maslać za Dubrovački dnevnik. U Gradsko vijeće ulazi umjesto HDZ-ovke Nikoline Soko.
 
"O obiteljskim vezama ne pričam"
 
Na pitanje za što će se zalagati u Gradskom vijeću, Maslać je rekao da će biti aktivan oko svega.
 
"Argumentirano ću raspravljati o svemu i uvažavati svačije mišljenje, a svojim desetogodišnjim iskustvom u gradskoj upravi mislim da mogu doprinijeti konstruktivnoj raspravi o svemu", naglasio je Maslać koji će već na sljedećoj sjednici prisegnuti kao gradski vijećnik. Brat premijerove supruge istaknuo je kako o privatnom životu ne priča u javnosti.
 
"To je intima, o obiteljskim vezama ne pričam. Ako nekog zanima kakav sam, može pitati moje kolege s kojima sam ranije radio te saznati detalje o mojim profesionalnim kvalitetama", zaključio je za Dubrovački dnevnik Ivan Maslać.

Pročitajte više