Piše: R.I. | 05.04.2018. 21:50

Uhljeb koji je priznao da ne radi ništa i prima 11.000 kuna plaće pokrenuo blog - "Uhljeblog"

Foto: Facebook

45-GODIŠNJI Duje Bonacci koji je u veljači medijima priznao da mjesecima kao viši stručni suradnik u Upravi za visoko obrazovanje ne radi ništa, a prima 11.000 kuna bruto plaće, na Facebooku je pokrenuo blog pod nazivom "Uhljeblog".

U opisu Facebook stranice stoji: "Javna uprava u Hrvatskoj mora biti kvalitetan servis na usluzi građanima. Ovdje saznajte zašto to sada nije tako - i što napraviti da se to promijeni".

Bonacci je dosad objavio dva bloga, jedan pod nazivom "Što bi Ministarstvo znanosti i obrazovanja trebalo biti – a to sada nije" i drugi pod nazivom "Kako je ministrica Divjak ‘ubila’ ključni analitički alat Ministarstva – i što treba napraviti da taj propust popravi", u kojima analizira poteze ministrice Blaženke Divjak.

Objavio je i snimku svog gostovanja u emisiji Otvoreno na HRT-u, uz status: "Gostujući prije koji tjedan kao "deklarirani uhljeb" u emisiji "Otvoreno" HTV-a ukazao sam na jedan bizarni ali svakodnevni primjer iz prakse nefunkcioniranja državne uprave, konkretnije u Ministarstvu znanosti i obrazovanja".

NAJNOVIJE
NAJČITANIJE