Piše: M.P. | 05.04.2018. 13:37

Teška prometna nesreća u Koprivnici, samo pukom srećom nitko nije stradao

Screenshot: ePodravina

TEŠKA prometna nesreća dogodila se jutros na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici.
 
Kako neslužbeno doznaje ePodravina, vozač Volva oduzeo je prednost na raskrižju Audiju, zbog čega je došlo do sudara. Audiju je stradao prednji kraj, dok je Volvo završio u dvorištu obližnje kuće te se još i zapalio.
 
Požar su gasili vatrogasci, a Volvo je smrskan do neprepoznatljivosti. Audi je pak prednjim krajem ostao na pločniku, a stražnjim u dvorištu. Srušena je ograda i napukao zid kuće.
 
"Došli su vatrogasci i gasili vatru, a hitna ga je nakon toga izvlačila van. Nije mi jasno kako se to moglo dogoditi", rekao je susjed za ePodravinu.
 

Supruga vozača Audija: Rekao mi je da misli da ga je ubio
 
Na mjesto događaja došla je i supruga vozača Audija, koji je zbog potrebe očevida bio u policijskom kombiju. Pokušavala je telefonom doznati kakvo je stanje drugog vozača, no nije uspijevala.
 
"Suprug me nazvao i rekao: ‘Imao sam tešku nesreću’. Tako je izletio pred njega da je mislio da ga je ubio sudarom, no kad ga je hitna vadila van iz automobila, čovjek je rekao da ga samo noga boli. Nevjerojatno. Zovem hitnu da vidimo kako mu je, ali nitko mi ništa neće reći", rekla je ePodravini potresena supruga.
 
Neslužbeno se doznaje da je 64-godišnji vozač Volva doista samo lakše ozlijeđen, a s obzirom na težinu nesreće i prizore s lica mjesta, prava je sreća što je prošao tek s lakšim ozljedama.
 
Više detalja bit će poznato nakon policijskog očevida.
NAJNOVIJE
NAJČITANIJE