Tri, dva, jedan - kuhaj!: Živuće legende nastavljaju s natjecanjem

Foto: Press

NITKO se ovom nije nadao. U četvrtak navečer žiri showa Tri, dva, jedan - kuhaj! donio je jednoglasnu odluku koja je šokirala sve prisutne.

"Uzimajući u obzir današnji dan, ali i prijašnje tjedne, koliko ste ovdje, i jedan i drugi par su imali puno uspona i padova. Izbor nije bio lagan, ali mi smo donijeli jednoglasnu odluku - oba para ostaju", priopćio je Ivan Pažanin nakon završenog kuhoboja.

Zbog stresa i panike, Ružica i Barica nisu se uspjele dokazati u najboljem svjetlu te je žiri imao zamjerke na sva tri slijeda, a najviše na desert - Baričine palačinke. Barica inače kod kuće napravi sto puta bolje palačinke, ali sada je nedostatak vremena i manjak namirnica odigrao svoje.

Jednako tako, Vjekoslav i Davorka također su kiksali u svim sljedovima, no desert je bio nešto bolji od konkurencije, što opet nije bilo dovoljno da prijeđu u vodstvo. Zbog toga što su oba para bila podjednako dobra i podjednako loša, žiri je odlučio ovim natjecateljima dati drugu priliku da se dokažu.

"Drago mi je što smo ostale, valjda nas ne bu puno kritizirali ubuduće", našalila se Ružica, presretna zbog ostanka u showu, ali oduševljenje je izostalo kod njezine partnerice Barice, koja se nadala otići kući.

Isto se nadala i Davorka, kojoj su misli već bile na Sv. Roku, ali za sada će taj put još malo pričekati.

"Meni je drago da smo svi ostali. Pogotovo Ružica i Barica, Mišo Kovač i njih dvije su živuće legende! Zabavljat ćemo se, kuvat ćemo i družit ćemo se i dalje", zadovoljno je zaključio Vjekoslav. 

Pročitajte više