"Melania Trump je jako nesretna, dogodilo joj se sve što nije htjela"

Screenshot: YouTube

MELANIA Trump ne krije koliko je nezadovoljna svojim životom otkako je postala prva dama Sjedinjenih Američkih Država. Bivša slovenska manekenka na početku kampanje pokušala je što više biti u sjeni, a često je naglašavala da joj je najvažniji odgoj njezinog sina Barrona.

Otkako je Trump postao predsjednik, Melanijin život pretvorio se u ono što ona nikad nije htjela, piše američki People. 

>>Gdje mu je ruka? Ovo je najčudnija fotka Melanije i Donalda Trumpa ikad<<

>>"Melanijina pljuska Trumpu": Prva dama jasno je pokazala što misli o postupcima svog muža<<

"Njihov život se pretvorio u život Kardashiana - stalno su u novinama, a skandali se samo množe. Sve što nije htjela da joj se dogodi, dogodilo joj se", rekao je izvor blizak Melaniji.

Iako Melanija na početku kampanje i mandata Donalda Trumpa nije bila previše popularna, danas je prema nekim anketama najpopularnija među Trumpovima. 

Da je uživala u prijašnjem životu, potvrdio je još jedan izvor blizak prvoj dami.

"Melanija je prije mandata mogla raditi što god je htjela i biti okružena obitelji koliko god je to željela. Slobodno vrijeme rado je provodila na njihovom imanju na Floridi, uživajući u spa tretmanima, dobrom shoppingu i večerama s obitelji", rekao je. 

"Prije dvije godine nitko nije obraćao pažnju što ona radi, gdje se i u čemu pojavljuje. Nije bila ni u medijima. Sada je pod lupom javnosti sedam dana u tjednu i ona to mrzi", rekao je izvor. 

Pročitajte više