Čudovište iz Loch Nessa pronađeno u Americi? Misteriozno morsko stvorenje nasukalo se na obalu

Foto: Twitter

MISTERIOZNO biće nasukalo se na obalu u američkoj saveznoj državi Georgiji te ostavilo korisnike društvenih mreža s upitnicima iznad glava.

Otac i sin pronašli su leš na Wolf Islandu tijekom izleta brodom. Otac Jeff Warren prvo je pomislio kako se radi o mrtvom tuljanu, no kad je pobliže pogledao, ostao je zbunjen. Fotografije i snimke prikazuju leš misterioznog bića, za koje Warren kaže da su ga jele ptice kad ga je pronašao.

Prema fotografiji, čini se kako biće ima dugi rep i dvije peraje, kao i dugi vrat i malu glavu - karakteristike koje se povezuju s Čudovištem iz Loch Nessa odnosnom Nessie iz popularne kulture. Stvorenje je navodno dugo između metar i dva, a stručnjaci ga dosad nisu uspjeli identificirati.

Direktor Dan Ash iz US Fish and Wildlife Servicea rekao je za Action News Jax kako neke životinje tijekom razgradnje mogu nalikovati pretpovijesnom biću. Dodao je kako morski pas od devet metara može izgledati kao da je imao dugi vrat i malenu glavu.

No stvorenje bi, unatoč fotografijama i snimkama koje kruže internetom, moglo biti prijevara, prenosi News.com.au. Warren je kasnije rekao kako u Georgiji postoji legenda o Altyju ili Altahami - lokalnoj verziji čudovišta iz Loch Nessa koju koriste kako bi privukli turiste.

Pročitajte više