Piše: Hina | 21.03.2018. 14:15

Koprivnički policajac dobio mito od dvojice kamiondžija

Ilustracija: Pixsell/Željko Lukunić
 
ZBOG sumnje da je u zadnjih pet dana u dva navrata primio mito u zamjenu za nesankcioniranje prometnog prekršaja, koprivničko-križevačka Policijska uprava udaljila je iz službe 50-godišnjeg prometnog policajca, a osim njega kazneno je prijavila te pritvorila i jednog od vozača koji mu je dao mito.
 
Policija je danas priopćila kako je u suradnji s Ravnateljstvom policije i Uskokom dovršila kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom i 53-godišnjakom, zbog sumnje da su počinili kaznena djela primanja i davanja mita.
 
Tražio i dobio 50 eura od jednog, a 10 eura od drugog vozača
 
Sumnja se da je prvoosumnjičeni, kao policijski službenik Postaje prometne policije Koprivnica, 16. ožujka ove godine u Rasinji tijekom obavljanja službe tražio i primio mito od 50 eura od vozača teretnog automobila, državljanina Srbije rođenog 1981., u zamjenu za nesankcioniranje prometnog prekršaja.
 
Osumnjičen je i da je jučer, 20. ožujka u Subotici Podravskoj tražio i primio mito od 10 eura od spomenutog 53-godišnjeg drugoosumnjičenika, isto vozača teretnog automobila, a također u zamjenu za nesankcioniranje prometnog prekršaja.
 
Protiv obojice je podnesena kaznena prijava Uskoku te su predanu pritvorskom nadzorniku, dok je osumnjičeni policajac udaljen iz službe.
NAJNOVIJE
NAJČITANIJE