"Otkopčala sam mu hlače i spustila se na koljena. Zbog toga sam skoro izgubila posao, ali nije mi žao"

Ilustracija: Instagram

U SVOJOJ seriji Sex Negative The Cut redovito donosi ispovijesti djevojaka o seksualnim odnosima koje bi najradije zaboravile. Ova djevojka ponešto je drugačija, s obzirom na to kako je jedini negativni aspekt njezinog iskustva to što se ono dogodilo na radnom mjestu. Ovo je njezina ispovijest.

"U svojim srednjim dvadesetim bila sam solo i radila sam u uredu jedne od onih velikih zgrada u financijskoj četvrti na Manhattanu. Znate koje su to - pune sitnih riba s Wall Streeta i tipova iz visokih poslovnih škola. Većina tipova bili su mladi i zgodni, no držala sam ruke dalje od njih. Ali jedan stanar imao je drugačije planove.

Moj posao bio je standardni uredski menadžerski posao. Jedan dan, u ured je došao stanar koji se iz svog jednosobnog htio preseliti u veći stan pa sam uzela ključeve i krenuli smo u gledanje praznih apartmana u zgradi. Poprilično očigledno očijukao je sa mnom čitavo vrijeme, a ni ja ga nisam pokušavala odvratiti od toga.

Ništa fizički nije se dogodilo, dok se nismo vratili u stan nekoliko tjedana kasnije, kad smo se vratili u stan prije nego li se trebao useliti. Bili smo u kupaonici, kad sam osjetila da mi se približio s leđa i stavio mi ruke na bokove. Hrabar potez, no šalili smo se i očijukali u svakoj prilici koju smo imali, pa sam pozdravila njegov potez.

Počeli smo se ljubiti, što je brzo preraslo u diranje, a zatim sam mu otkopčala hlače i spustila se na koljena. Bili smo upravo gdje smo trebali biti iz poslovnih razloga, i nitko neće primijetiti da nas nema zbog nekoliko ekstra minuta. Bila sam zbilja napaljena, a uzbuđivala me i doza potencijalne opasnosti.

Tad sam čula kako se otvaraju ulazna vrata i dvojicu muškarca koji su razgovarali na španjolskom, a zatim su se vrata zatvorila. Nikad u životu nisam toliko brzo ispustila kurac iz usta. Na brzinu, tiho koliko je to bilo moguće, ustala sam i zatvorila vrata na kupaonici prije nego su nas vidjeli.

Vrlo brzo shvatila sam da su to bili dečki iz ekipe koja održava zgradu, a koji su došli napraviti nekoliko popravaka koje smo naručili. Nisam imala pojma koliko će to trajati, no znala sam da i on i ja moramo biti tihi koliko je moguće i koliko god dugo treba.

Samo sam razmišljala 'nađe li me netko ovdje s ovim tipom, izgubit ću posao, a znam da nas ne može uzdržavati oboje jer znam kolika mu je plaća'. Nisam sigurna koliko dugo sam tamo sjedila prije nego mi je postalo dosadno, uglavnom jer nisam imala telefon i nisam znala koliko je sati.

Tip, još uvijek spuštenih hlača, neprestano mi je dodirivao ramena i potiljak, što mi se činilo kao njegovo ohrabrivanje da nastavim s pušenjem... ili me samo htio utješiti. Jednom kad sam se smirila, htjela sam da završimo, ponajprije da osiguram potencijalni seks u budućnosti, u scenariju koji je manje kompromitirajuć za karijeru.

Prije nego su stvari pošle po zlu, bilo mi je poprilično zabavno. Kad smo napokon bili sigurni da su dečki iz održavanja dovoljno zauzeti svojim poslom i da nam neće pokušati ući u kupaonicu, završili smo posao.

Nakon toga još smo se mnogo puta spetljali, a, iako smo otad već otišli svako svojim putem, još uvijek povremeno mi pošalje poneki prljavi Snap." 

Pročitajte više