Ngannou otkrio koliko je Miočić zaista moćan: "To nikad nisam doživio"

Foto: Guliver Image/Getty Images; UFC

FRANCIS NGANNOU vratio se treninzima nakon teškog poraza, prvog u cijeloj UFC-ovoj karijeri, od aktualnog prvaka teške kategorije Stipe Miočića. Ujedno je i prekinuo medijsku šutnju.
 
Prisjetio se borbe iz siječnja i nahvalio Miočića koji je na startu borbe preživio bombe francusko-kamerunskog borca.
 
"Čvršći je nego što sam mislio, ali nisam toliko iznenađen jer ga nisam toliko jako uzdrmao. On je bio jako pametan, dobro se kretao i izbjegavao moje udarce, no nisam osjetio da sam ga pošteno pogodio. Bio je čvršći nego što sam očekivao jer nisam očekivao da će i dalje nastaviti u tom ritmu nakon onog udarca", rekao je i otkrio da do danas nije pogledao cijelu borbu, pogledao je dvije runde od pet rundi i zaustavio se.
 
 
 
"Već sam nakon polovice prve runde osjetio da nešto nije u redu. Nije to bilo nešto na što sam navikao. Osjetio sam takav umor na sparinzima jer se na njima guraš do krajnjih granica. Svaku rundu spariraš sa svježim likom, a odradiš veliki broj rundi, ali nisam osjetio takav umor nakon prve ili druge runde. Znao sam i u borbama doći do druge runde, ali nikad nisam bio umoran kao ovdje u prvoj."
 
Tvrdi i da je sam kriv za poraz.
 
"Sjebao sam, sjebao sam s taktikom. Trebao sam ići sporije u prvoj rundi. Prije početka druge iz kuta su mi govorili da ne trebam žuriti jer je ovo borba na pet rundi, ali ja sam krenuo ludo."
 

Pročitajte više