VIDEO Ovi spašeni psi su dobili nevjerojatno iznenađenje

Screenshot: Facebook

OVI ljudi odlučili su napraviti i nešto posebno za napuštene pse i ideja im je odlična. Oni su doveli pse tamo gdje im inače ulaz nije dozvoljen - u umjetničku galeriju. Mjesto su potpuno prilagodili našim najboljim četveronožnim prijateljima kako bi oni mogli provesti najbolji dan ikada.

Imali su svoj zid prepun špaga za žvakanje, ruke prepune poslastica i odaju pozitive u kojoj su im razni glasovi govorili kako su oni dobri psi i koliko ih vole.

Napravili su im zlatnu porculansku fontanu u obliku WC školjke, vjerujemo da znate da neki ljubimci baš iz nje jako vole piti vodu, a ova je napravljena posebno za njih.

Najvažniji i najpopularniji dio u ovoj galeriji je ogromna kost napravljena od kikiriki maslaca, u kojoj su mogli nesmetano uživati. Napušteni psi tako su dobili priliku uživati u svim stvarima koje ih vesele, a mi se nadamo da će uskoro pronaći topli dom i pravu obitelj.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više