Pokušala se seksati svaki dan 30 dana, dogodilo se nešto neočekivano

Ilustracija: Instagram (Na fotografijama nisu osobe iz teksta)

MOŽETE li zamisliti da se seksate svaki dan mjesec dana u komadu? Nekima se to čini kao nemoguća misija, nekima kao misija iz snova, no novinarka Paisley Gilmour pokušala je - i došla do zaključka koji je malo tko očekivao.

"Kad mi je kolegica rekla da bih trebala isprobati 30-dnevni seks izazov, moj prvi odgovor bio je: 'Nema šanse'. Uzevši u obzir da je seks moj posao (dobro, ne seks, nego pisanje o seksu), pomisao da bih se seksala svaki dan mjesec dana činila mi se nemoguća. Zašto? Iskreno, ne da mi se", započela je Paisley svoj tekst u Cosmopolitanu.

Međutim, kad je temu spomenula urednici, ona je bila oduševljena i rekla joj da bi svakako trebala pokušati. Izazov je originalno krenuo s Reddita, gdje je netko pozvao korisnike da se pokušaju seksati svaki dan mjesec dana, ali s tim da svaki dan izgleda drugačije. Partneri imaju pravo na veto, zabraniti nešto što im nije ugodno. "Mi nismo imali veto", objasnila je Gilmour, no dodala da su ipak iskoristili mogućnost veta koji im je dopuštao da se seksaju "na običan način" dva dana.

"Smisao svega? Izaći iz zone komfora", opisuje Paisley. Dečka je lako nagovorila na izazov, no ona je i dalje bila skeptična. 

Prvi dan su se seksali ujutro, prije posla, jer su pravila nalagala da se prvi dan moraju seksati bilo kad osim u vrijeme prije spavanja. Drugi dan su doživjeli prvi neuspjeh. "Trebalo je isprobati novu pozu, no ja sam baš taj dan trebala prati kosu. Došla sam umorna s posla, oprala kosu i umorna zaspala na kauču s rukom u vrećici s čokoladom. Fail", bila je iskrena novinarka.

Šesti dan posjetio ju je prijatelj iz Švicarske pa se vratila kući pijana i umorna - nisu se seksali. Od sedmog do 13. dana izazova njezin dečko bio je na putu, a i Gilmour je bila u posjetu svojoj obitelji - ni tad se nisu seksali.

I u sljedećim danima imali su problema s izvršavanjem zadataka te su se na kraju uspjeli poseksati samo 14 dana od ukupno 30. "Mislim da je ovaj izazov totalno sranje", zaključila je novinarka. 

"Ne znam kako bi se nakon ovog mogao osjećati ikako drugačije osim kao totalni luzer jer, osim ako nekim čudom ne doživiš 30 dana u kojima nemaš menstruaciju, nisi umorna, pod stresom, ljutita ili nervozna ili pak ne putuješ, ne družiš se s frendovima ili ne ideš na posao - ovaj izazov je nemoguće proći", zaključila je na kraju.

Pročitajte više