Platili ga 222 milijuna, a on u Brazilu pleše po tulumima sa slomljenom nogom

Foto: Instagram

NAKON što je ozlijedio stopalo početkom mjeseca zbog čega neće igrati do kraja sezone, Neymar je otišao na rehabilitaciju u Brazil i prijateljima rekao da se više nema namjeru vraćati u Pariz. Ne samo ove sezone, nego nikad više.
 
Transfer u PSG odvio se potpuno suprotno njegovim očekivanjima. Nadao se da će ga navijači obožavati, da će liga biti kompetitivna te da će se boriti za naslov u Ligi prvaka. Ništa od svega nije se dogodilo, a nakon što je PSG doslovce bez ispaljenog metka u osmini finala Lige prvaka ispao od Reala, Neymar navodno više ne želi igrati za klub koji je za njega prošlog ljeta platio najveću odštetu u povijesti nogometa - 222 milijuna eura.
 
Prošlih smo tjedana mogli čitati svašta. Neki mediji tvrde da se Brazilac želi pokajnički vratiti u Barcelonu, dok drugi pišu kako je transfer u Real već gotova stvar.
 
I dok se iščekuje rasplet priče oko njegovog transfera ili ostanka na Parku prinčeva, Neymar bezbrižno uživa na rehabilitaciji u domovini. Premda ozlijeđen, Neymar iz dana u dan dokazuje kako mu nije dosadno i svojim eskapadama puni naslovnice i trač rubrike.
 
Prošli tjedan zgrozio je javnost imitiranjem Stephena Hawkinga u kolicima, obrazloživši to opraštanjem od preminulog znanstvenika, a sad je videosnimkom koju je objavio na vlastitom Instagramu natjerao čelnike PSG-a da si čupaju kosu.
 
Igrač za kojeg su ljetos platili rekordnih 222 milijuna, koji prijeti odlaskom i ucjenjuje klub, nonšalantno pleše sa slomljenom nogom na proslavi rođendana sestre svoje djevojke, manekenke Brune Marquezine. 
 

Pročitajte više