Liverpool će odbiti sve ponude za Salaha

Foto: Hina

MOHAMED SALAH ne prestaje impresionirati nogometni svijet. Liverpoolov napadač je prošlog vikenda upisao četiri gola i asistenciju za uvjerljivu pobjedu Redsa protiv Watforda.

Nakon 36 golova u 41 utakmici ove sezone (a do kraja rekord stigne i popraviti) Salah može birati u kojem će klubu nastaviti karijeru. Pitanje je trenutka kada će na vrata Anfielda pokucati jedan od europskih velikana s ponudom koja se ne odbija, ali u Liverpoolu uvjeravaju da ga nikome neće prodati ove godine.

Zinedine Zidane divi se Egipćaninu i na ljeto bi ga volio vidjeti u svojoj svlačionici, no prema pisanju britanskih medija, u Liverpoolu su odlučili odbijati sve ponude koje stignu za Salaha. Možda bi navijači Liverpoola i povjerovali tim informacijama da prije samo dva mjeseca Redsi nisu Barceloni za 160 milijuna eura prodali Coutinha nakon što su mjesecima odbijali rekordne ponude.

Zašto bi sada bilo drugačije? Englezi tvrde da vlasnici Liverpoola žele da klub bude konačno odredište najboljim nogometašima, a ne samo odskočna daska za njihov transfer u Real, Barcu ili koji drugi klub. Financijska situacija u klubu je vrlo dobra, naročito nakon prodaje Coutinha, i nisu prisiljeni prodavati igrače, a klub se u narednim godinama želi vratiti na vrh Premierlige i europskog nogometa.

Salah je prošlog ljeta stigao iz Rome za 40 milijuna eura i potpisao ugovor na četiri godine. Sada ga procjenjuju na 150 milijuna eura.

Osim pogocima i igrama, Salah oduševljava i skromnošću. Mnogi ga već uspoređuju s Leom Messijem i Cristianom Ronaldom, s kojima vodi bitku za Zlatnu kopačku.

"Lijepo je kada te uspoređuju s velikim igračem poput Messija, koji je na vrhu toliko godina. No s Messijem se mogu uspoređivati samo po broju golova", rekao je Salah koji s Liverpoolom ima velike planove.

"Želim s Liverpoolom osvojiti Ligu prvaka", poručio je Egipćanin.
 
 
 

 

 

Pročitajte više