VIDEO Rene Bitorajac i Branko Đurić su upoznali pesonju kojem žele pronaći dom

Foto: Arhiva

ČUPKO je toliko poseban da je u tren oka našao i poznate prijatelje. Čupko je psić od niti 7 kg, vrlo nježne i emotivne naravi.

Čekao je i čekao, mjesecima, uvijek na istom mjestu. Pored istog stupa, pored stare ceste, u dalekim Vinkovcima. Čekao je da se vrati po njega netko tko ga je ostavio tamo. Čekao je tako sedam mjeseci.

Po ljetnoj žegi, po jesenskoj kiši, po najvećem snijegu. Micao se s toga mjesta nije nikada, u strahu da ne propusti baš taj tren kad će netko doći. Vlasnika je imao, to se vidi.

Jer taj divan pas nikad ne napravi nuždu u kući. Naviknut je na kućni red, na spavanje na sofi, na maženje u krilu. Kako i zašto je završio na cesti - ne znamo.

No znamo da on zaslužuje najbolji mogući dom. Jer to je psić koji vam se odmah uvuče pod kozu. To je psić koji se ne želi od vas maknuti niti na tren, iz straha da ne bude opet napušten.

To je psić koji će vam cijelog života biti zahvalan za vašu ljubav i pažnju! Napuštenih pasa ima puno, budite heroj kao i divni momci Branko Đurić i Rene Bitorajac, udomivši svoje pse.

Budite i vi kao oni, dozvolite da vas Čupko osvoji kao što je i njih!

Za Čupka zovite na 098316361
Ili pišite na irinea_habek@hotmail.com
Ili na Facebook inbox Irinea Habek

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više