VIDEO Psi se susreću s vlasnicima vojnicima koji su dugo izbivali iz doma

Screenshot: YouTube

SVAKI vlasnik dobro zna koliko je njegov pas sretan kada ih ugleda nakon nekog vremena. To je veselje očito već nakon samo nekoliko sati izbivanja. Ono što se dogodi kada vlasnika dugo nema kući, ne može se opisati riječima. Znanstvenici su dokazali da se i psi i mace ponašaju drugačije kada njihovi vlasnici odu na dulje vrijeme. Tjeskoba i tuga mogu se iščitati iz njihovog ponašanja. Ovi su psi bili odvojeni od svojih vlasnika koji su vojnici.

Takav posao sa sobom donosi puno poteškoća. Ukućani se moraju nositi s činjenicom da ih dugo vremena neće biti i nekada bude baš teško. N, nakon što se vrate doma, njihovi ukućani ne mogu sakriti veselje. Ovi su psi pravi dokaz za to da životinjama nedostaju njihovi ljudi, njihovi najbolji prijatelji. Uživajte u ovim predivnim susretima i dopustite da vam uljepšaju dan, nama definitivno jesu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više