Objavila fotke s nabildanim mužem, izvrijeđali je zbog njene kilaže: "Ne zaslužuješ takvog muža"

Foto: Instagram

JENNA KUTCHER iz Wisconsina neugodno se iznenadila kad je, nakon što je objavila fotke s mužem na Instagramu, dobila niz negativnih komentara.

Naime, njen muž Drew je sportaš i ima isklesano tijelo, a ona je pomalo bucmasta žena s oblinama pa su je pratitelji ispitivali kako je uspjela uhvatiti toliko zgodnog muža, a neki su joj čak pisali da ga ne zaslužuje.

Jenna se nije dala smesti i odgovorila im je u opširnoj objavi.

"Zbog svoje nesigurnosti sam se i sama pitala kako sam uspjela s ovim tijelom uhvatiti frajera sa savršenim trbušnim mišićima. Zašto bih ga baš ja dobila? Osjećala sam se manje vrijednom i mislila da ga ne zaslužujem", napisala je ona.

No to se promijenilo upravo zbog toga što njen "savršeni" muž nije mislio da ga ona ne zaslužuje.

"Ovaj muškarac je prihvatio svaku oblinu, udubinu, kilogram i prištić u zadnjih deset godina i neprestano me podsjeća da sam lijepa čak i kad se ja tako ne osjećam. Čak i kad se ne tuširam nekoliko dana. I da, moja bedra se taru jedno o drugo, moje ruke su velike, moja stražnjica je neravna, ali to samo znači da ima više mene za voljeti. To znači da sam izabrala muškarca koji se može nositi s tim, a i s puno više od toga", zaključila je ona.

Ova je objava zaradila preko 45 tisuća lajkova, a mnogi su je pratitelji podržali u komentarima.

"Molim? Imaš nevjerojatno tijelo i on može biti sretan što je uspio uhvatiti curu poput tebe", napisala joj je jedna pratiteljica.

"Da, on je zaista zgodan, ali i ti si prekrasna", složila se druga.

"Hvala ti što si nas podsjetila da se u pravoj ljubavi ne radi o izgledu nego o poštovanju", zaključila je treća.  

Pročitajte više