Rat televizija: Otkrivamo je li gledaniji Big Brother ili Tvoje lice zvuči poznato

Foto: Press

DVIJE najveće domaće komercijalne televizije od sinoć su u žestokoj borbi za gledanost. Obje televizije izvukle su svoje najjače adute, RTL Big Brother koji traje već dva mjeseca, a Nova TV Tvoje lice zvuči poznato, koji je iz sezone u sezonu jedna od njihovih najvećih uspješnica.

Stoga se logično postavilo pitanje tko je iz tog dvoboja izašao kao pobjednik. Sudeći prema podacima kojima barataju obje televizije, sinoć je kao pobjednik izašla Nova TV.

"Prve nastupe osmero kandidata pete sezone popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pogledalo je ove nedjelje gotovo 717 tisuća gledatelja, a prva emisija ostvarila je 40 posto udjela u gledanosti. Hit show Nove TV bio je jučer najgledanija zabavna emisija na svim televizijama, a gledaniji od njega bio je jedino Dnevnik Nove TV koji je ostvario 42 posto udjela u gledanosti", stoji u priopćenju koje smo dobili s Nove TV.

Big Brother je već stvorio svoju vjernu publiku koja nakon dnevnih pregleda preko tjedna željno iščekuje i live emisiju nedjeljom tijekom koje netko napušta, a ove sezone se nerijetko i useljava u kuću u zagrebačkoj Dubravi.

"Emisiju uživo pratilo je 333.090 gledatelja, a prijenos uživo iz kuće 376.424 gledatelja", stoji u odgovoru koji smo dobili s RTL-a. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother ili Tvoje lice zvuči poznato instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na taglove Big Brother i Tvoje lice zvuči poznato.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više