ENGLEZI OTKRILI KAKO JE NEYMAR UCIJENIO PSG Evo što Brazilac traži da bi ostao u Parizu

Foto: Instagram

NAKON što je ozlijedio stopalo početkom mjeseca i neće igrati do kraja sezone, Neymar je otišao na rehabilitaciju u Brazil i prijateljima rekao da se više nema namjeru vraćati u Pariz. Ne ove sezone, nego nikad više.
 
Transfer u PSG odvio se potpuno suprotno njegovim očekivanjima. Nadao se da će ga navijači obožavati, da će liga biti kompetitivna te da će se boriti za naslov u Ligi prvaka. Ništa od svega nije se dogodilo, a nakon što je PSG doslovce bez ispaljenog metka u osmini finala Lige prvaka ispao od Reala, Neymar navodno više ne želi igrati za klub koji je za njega prošlog ljeta platio najveću odštetu u povijesti nogometa – 222 milijuna eura.
 
Prošlih smo tjedana mogli čitati svašta. Neki mediji tvrde da se Brazilac želi pokajnički vratiti u Barcelonu, dok drugi pak pišu kako je transfer u Real već gotova stvar.
 
Sunday Times donio je priču po kojoj Neymar pristaje ostati na Parku prinčeva, ali samo pod uvjetom da mu klub skoro pa udvostruči primanja. Brazilac u Parizu na tjednoj bazi prima 700 tisuća eura, a sad, kako piše The Times, a istu su vijest prenijeli ugledni Marca i As, traži nestvarnih 1,3 milijuna eura tjedno.
 
Nakon što je ta vijest uzbudila javnost, oglasio se i L'Equipe koji pak piše da je informacija koju su izbacili Englezi netočna.
 
Neymar ima važeći ugovor sa PSG-om do 2022., a uprava kluba poručila je svim zainteresiranim kupcima da će ih Brazilac koštati 400 milijuna ako ga žele prije isteka ugovora.
 

Pročitajte više