MODRIĆU VIŠE NIJE DO ŠALE Znate li u što se Ronaldo kladio sa suigračima dok ga nije išlo?

Foto: Screenshot

AKO POSTOJI jedan čovjek s kojim se nije baš pametno kladiti oko ičega, onda je to Cristiano Ronaldo. Nevjerojatni Portugalac koji je jučer Gironi zabio četiri gola u pobjedi 6:3 poznat je po tome da sve što poželi ili zacrta kao cilj na kraju priče i ostvari.

Nakon osam čudesnih sezona u Realu, od kojih je u svakoj zabio najmanje 30 golova, činilo se da će ova biti prva koju će završiti ispod te granice. Pričalo se i pisalo da je Ronaldo s 33 godine polako već na zalasku i više nije onaj stari.

U prilog toj teoriji išle su i brojke. Nakon što je bio suspendiran prve četiri utakmice ovogodišnje La Lige, Ronaldo je prvi prvenstveni gol zabio tek u 8. kolu u gostima kod Getafea. Do tog trenutka očito su ga iznervirale silne kritike koje je morao slušati pa je po završetku te utakmice u svlačionici ponudio okladu.

"Bit ću najbolji strijelac prvenstva. Tko se hoće kladiti?" upitao je Ronaldo, a u taj vlak su se odmah ukrcali Sergio Ramos, Marcelo i Luka Modrić.

Španjolski mediji su pisali da je vesela trojka uložila ozbiljan iznos, a pobjednik će ga donirati u dobrotvorne svrhe. Činilo se to kao sigurna oklada budući da je u tom trenutku Messi bježao Ronaldu već 11 golova, ali kad je Ronaldo u pitanju jedino je sigurno da ništa nije sigurno.

Od tog 14. listopada pa do 21. siječnja Modrićev, Ramosov i Marcelov novac bio je siguran jer je Portugalac bio tek na četiri prvenstvena gola. No sad više nikome od te trojke nije do zafrkancije. Fantastični Ronaldo je u zadnjih devet prvenstvenih utakmica koje je igrao zabio, pazite sad, 18 golova i vodećem Lionelu Messiju se približio na samo tri gola zaostatka.

Fantastičnu formu je međuvremenu proširio i na Ligu prvaka pa je došao do već 37 golova u 35 utakmica u svim natjecanjima. Ako ste sumnjali, nitko trenutačno u Europi nije zabio više golova od njega. U svakoj sezoni koju je odigrao u Realu Ronaldo je zabio najmanje 30 golova.

Čovjek je samo želio dobiti okladu...

Pročitajte više