MODRIĆ ASISTIRAO U GOLIJADI Ronaldo zabio četiri gola najvećem iznenađenju La Lige

Foto: Screenshot, Hina/EPA

LUKA MODRIĆ upisao je asistenciju u golijadi na Santiago Bernabeuu, gdje je Real Madrid zaustavio pobjednički niz Girone i slavio sa 6:3.

 
 
Modrić je asistirao u 86. minuti Garethu Baleu za 5:2, nakon što je Cristiano Ronaldo zabio tri gola i jedan namjestio. Portugalac je u posljednjim minutama utakmice zabio i četvrti gol.
 

 
Mateo Kovačić bio je u početnoj postavi Reala i igrao je do 71. minute, kada ga je zamijenio Luka Modrić i 15 minuta kasnije upisao asistenciju.

Girona, koja je iznenađujuće na sedmom mjestu La Lige, od 6. siječnja je izgubila samo dvije utakmice, prije tri tjedna od Barcelone i sada od Reala.

Cristiano Ronaldo odigrao je utakmicu za pamćenje i nastavio rušiti rekorde. U 11. minuti zabio je za vodstvo Reala, a kada je Stuani u 29. pogodio za 1:1 činilo se da bi Girona mogla stvoriti velike probleme domaćinu. No, nakon pauze Ronaldo je odmah zabio za 2:1, a u 59. asistirao Lucasu Vazquezu za 3:1. Pet minuta kasnije Ronaldo je dovršio hat-trick, a već u 67. Stuani je drugi put zabio Realu.

Zidane je reagirao trostrukom zamjenom, uveo Modrića, Balea i Isca, a hrvatsko-velški duo donio je peti gol u 86. minuti.

Ni kad je Juanpe dvije minute kasnije zabio za 5:3, Real nije stao. U sudačkoj nadoknadi Ronaldo zakucao i četvrti gol, svoj 22. u prvenstvu ove sezone. Messi ima samo tri više.

Villarreal je dobio Atletico Madrid sa 2:1 zahvaljujući turskom napadaču Enesu Unalu, koji je ušao u igru u 74. minuti. Atletico je poveo golom iz spornog penala, a strijelac je bio Antoine Griezmann u 20. minuti. U završnici susreta preokret donosi Enes Unal pogocima u 82. minuti, te u sudačkoj nadoknadi (90+1).

Hrvatski branič Šime Vrsaljko odigrao je za Atletico Madrid cijeli susret, pruživši dobru partiju. 

Zahvaljujući kiksu Atletica, Real se približio drugom mjestu na četiri boda, ali Valencia ima samo bod manje dok Barcelona na vrhu ima +11 pred najbližim konkurentom.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više