Frajeri opisali najbolji seks koji su doživjeli: "Pokazala mi je nešto novo, otada nisam isti"

Foto: Instagram

KAKO izgleda savršeni seks, pitanje je koje muči i muškarce i žene otkako je svijeta i vijeka. Ekipa iz Cosmopolitana odlučila je s dečkima provjeriti kako je izgledao najbolji seks u njihovom životu, a njih deset otvoreno je opisalo najljepši susret u dvoje koji su doživjeli.

"Bilo je to s jednom jako slatkom i pristojnom curom koju sam upoznao u baru u Los Angelesu jedne noći te smo najprije zabrijali i malo se hvatali. Kad smo konačno otišli u spavaću sobu, shvatio sam da jako voli agresivan seks. Nikad nisam bio s nekim takvim i bio sam jako nervozan. Dosta vremena smo posvetili gruboj predigri prije samog seksa, držao sam je za zglobove ruke, čupao za kosu i bacao je po krevetu (uz njen pristanak). Otkrio sam svoju grublju stranu te večeri i otada nisam isti. Na dobar način", priznao je 23-godišnji Nicholas.

"Bilo je to s mojom dugogodišnjom curom u njenom ormaru u kući njenih staraca. Opasnost da će nas uhvatiti, ogromna spontanost i čudna lokacija pretvorili su to u eksplozivan susret", otkrio je 24-godišnji Peter.

"Bilo je Silvestrovo, odnosno tehnički sama Nova godina, kad smo cura i ja odvezli doma njene pijane prijatelje. Došli smo doma, a cura se pojavila ispred mene samo u svilenom negližeu. Nismo imali inhibicija te noći, ona je htjela da preuzmem kontrolu i to sam rado učinio. Imala je puno energije, sve dok se znojni i umorni nismo srušili u krevet", prisjetio se 22-godišnji Steve.

"Najbolji seks bit će s curom koju volim, a koju još nisam upoznao, a dotad mi je svaki seks sa strane zabavan", mudro je zaključio 26-godišnji David.

"Prvi seks s mojom sadašnjom curom. Ja sam bio druga godina fakulteta, a ona prva. Prvi put kad sam je upoznao rekao sam joj: 'Tvoja kosa je prelijepa, a i ti si.' Tek krajem godine postali smo dobri prijatelji, a čak i tad sam mislio da je za nju naša veza platonska. Pristala je otići na piće sa mnom noć prije nego što sam krenuo na jednomjesečno putovanje. Dok sam je pratio do automobila pitala me zašto je nisam ranije pozvao i poljubila me. Nismo željeli da večer završi pa smo otišli kod mene. Triput smo se poseksali, u kuhinji, pod tušem i u krevetu. Bilo je savršeno jer smo to oboje željeli, a da nismo znali, pa je bilo poput udisanja zraka nakon što neko vrijeme provedete pod vodom. Dvije godine kasnije još smo zajedno i jako je volim", opisao je 24-godišnji Clayton.

"Moja cura i ja imali smo seks u troje s curom koju smo upoznali na 3nderu. Bili smo jako uzbuđeni prije toga, no mislim da nijedno nije očekivalo da će ispasti tako dobro. Po mom mišljenju, to nam je poboljšalo seksualni život", tvrdi 21-godišnji Austin.

"Bila je jako zagrijana i nije se bojala reći mi što želi ili ne želi. Činjenica da nije samo ležala je sjajna", rekao je 21-godišnji Dominic.

"Bio sam s tom curom nekoliko mjeseci i otišao sam iz grada prvi put otkako smo bili zajedno. Kad sam se vratio, čekala me i nije se suzdržavala. Vezala se i rasporedila seks igračke po noćnom ormariću. Bila je to prva noć da smo zaista poludjeli. Poseksali smo se četiri puta i bilo je nevjerojatno", ispričao je 23-godišnji Andrew.

"Najbolji seks je bio kad me cura tražila da je vežem i uzmem straga. Bilo je to nešto što smo prvi put napravili i bilo je savršeno oboma", opisao je 20-godišnji Jimmy.

"Najbolji seks je kad sam zaljubljen. Ako je volim i ona je spremna na sve, to je skroz nova dimenzija", tvrdi 21-godišnji Mark. 

Pročitajte više