ŽIŽIĆ OPET ODUŠEVIO "Velika je stvar igrati s LeBronom, došlo je moje vrijeme"

Foto: Getty Images/Guliver Image

ZBOG BROJNIH problema Cleveland Cavaliersa s ozljedama, Ante Žižić bio je sinoć u početnoj petorci i odlično je iskoristio minutažu u pobjedi kod Chicaga 114:109.

Hrvatski centar je za 20 minuta u igri zabio 14 koševa uz šest skokova, a pogodio je sedam od devet šuteva.

"Došlo je moje vrijeme jer smo imali dosta problema s ozljedama. Bio sam jako sretan kad sam saznao da ću biti u početnoj petorci jer puno znači biti na parketu s LeBronom i ovim dečkima. U puno drukčijoj situaciji sam sad nego prije deset dana. Nikad ne znam kad će me trener ubaciti u igru i moram biti stalno fokusiran", nakon utakmice rekao je Žižić koji je u zadnjih šest utakmica pogodio 27 od 32 šuta.

Prvo ime susreta bio je, naravno, LeBron James koji je s 33 koša, 13 skokova i 12 asistencija došao do 70. triple-doublea u karijeri.

Indiana Pacersi izgubili su u Washingtonu 109:102, a Bojan Bogdanović je za 27 minuta ubacio 11 koševa uz dva skoka i jednu asistenciju. Phoenix Sunsi izgubili su 124:109 od Golden Statea koji je igrao bez Curryja, Duranta i Thompsona. Dragan Bender je za Sunse za 34 minute zabio tek šest koševa uz šest skokova i dvije asistencije.

Pročitajte više