NOVI OBRAČUN VUJOVIĆA I EHF-a Crnogorac suspendiran na tri utakmice

Foto: Getty Images / Guliver Image

NASTAVLJA se rat između Veselina Vujovića i EHF-a. Crnogorski rukometni trener, koji vodi reprezentaciju Slovenije, suspendiran je na tri utakmice zbog nedoličnog ponašanja tijekom utakmice skupine C EHF kupa protiv Nexea u Našicama. 

> VUJI NIJE PRVI PUT Tukao se s igračima, plaćao kazne, a s hrvatskim delegatom ima dugu povijest

Hrvatska momčad je u 4. kolu protiv njegovog Kopera slavila 29:24, a nezadovoljan sudačkim odlukama Vujović je vrijeđao i hvatao suce za ruke, zbog čega je najprije dobio žuti, a potom i crveni karton.

> Vujović: Poslije 43 godine u rukometu ne poznajem rukometna pravila

Vuja će tako propustiti preostala dva kola grupne faze 24. i 31. ožujka protiv finskog Riihimäen Cocksa te njemačkog Göppingena. Ako Koper ispadne, treća utakmica će biti izbrisana. 

Embed from Getty Images

Još od ranije traje sukob jednog od najboljih trenera u Europi i krovne rukometne organizacije. Naravno, sve je kulminiralo na nedavnom Euru u Hrvatskoj, kada je Slovenija u zadnjoj sekundi utakmice ostala bez pobjede nad Njemačkom (25:25), a revoltirani Vujović stao na gol u znak protesta uoči izvođenja sedmerca nakon isteka vremena. 

"Oni su već ionako napravili cirkus od rukometa, pa zašto se ja ne bih priključio? Napravili su sport smiješnim jer ga vode debili!" poručio je tada bivši strateg Zagreba što misli o radu EHF-a. 


 

Pročitajte više