Stjuardesa uhvatila napaljeni par usred oralnog seksa: "Ugrozili biste odmor zbog pušenja?"

Screenshot: YouTube

IAKO su se tek upoznali u Virginovu avionu, dvoje stranaca zajedno je završilo u WC-u, a onda ih je usred akcije uhvatila stjuardesa.

Putnici su opisali da je par bio u 20-im godinama, a slučajno su se našli u avionu koji je s londonskog Gatwicka letio prema Meksiku. Očito su odmah na početku leta kliknuli, a prema svjedočenju ostalih koji su se našli u istom avionu, žena je bila pijana.

Kad su zajedno otišli na WC, stjuardesi je bilo jasno što se događa pa je otvorila vrata i uhvatila ih usred čina. Žena je sjedila na školjki, dok je muškarac stajao ispred nje s hlačama i gaćama oko gležnja.

"Želite ugroziti odmor zbog pušenja?", pitala ih je oboje stjuardesa, dok je netko od putnika cijelu situaciju snimao mobitelom.

Muškarac je ubrzo izašao iz WC-a, a tvrdio je da je krenuo sa ženom unutra jer joj je pozlilo. Posada aviona odvela ih je nazad na njihova mjesta, dok su im ostali putnici pljeskali i dobacivali.

No problematična putnica nije tu stala. Nakon toga posvađala se s prijateljicom s kojom je krenula na odmor. Na kraju ju je prijateljica udarila uz povik: "Nikad više... Razumiješ li me?".

Nakon što je avion sletio u Meksiko, na poziv pilota, dočekala ju je i policija koja ju je odvela na triježnjenje. 

Pročitajte više