"Imala sam seks za jednu noć i bila je to najgora odluka u mom životu"

Ilustracija: Instagram/Na fotogarfiji nije osoba iz teksta

JEDNA žena za The Indian Times ispričala je svoje iskustvo o seksu na jednu noć koje joj je uništilo taj koncept. 

Nakon užasnog prekida prije nekoliko mjeseci, još uvijek je liječila slomljeno srce, no osjetila je potrebu za distrakcijama. "Život nikad ne staje ni za koga i nisam imala izbora nego krenuti ispočetka", rekla je.

U subotu navečer njezina frendica pozvala ju je na kućni tulum, a to je vidjela kao priliku da se oslobodi rutine i upozna nove ljude. 

No kad je ušla u stan shvatila je kako ne poznaje gotovo nikoga jer je većina drugih njezinih prijatelja bila na jednom vjenčanju. "Jedina osoba koju sam znala bila je moja najbolja prijateljica, koja je bila zauzeta jer su svi bili oko nje", otkrila je.

Kaže kako je večer provodila na kauču s koktelom i na mobitelu, no nakon 15-ak minuta primijetila je muškarca s kojim je brzo razmijenila osmijeh. Počeli su razgovarati ("i piti kao smukovi") i vrlo brzo osjetila je povezanost. 

Kako su bili pripiti, odlučili su se povući u osamu gdje su se mogli bolje upoznati. Uopće se ne sjeća kad je razgovor prošao u koketiranje, no nakon nekoliko sati kad se probudila bila je šokirana jer je vidjela stranca koji je do nje spavao kao beba.

Nakon toga nije znala što bi napravila pa se prvo pokušavala prisjetiti što se uopće dogodilo. Tad su se, kaže, obistinile njezine noćne more - spavala je s tipom kojem nije znala ni ime. "Što će drugi misliti o meni", "jesmo li uopće zaključali vrata", samo su neka od pitanja koja su joj prolazila kroz glavu.

Malo joj je laknulo kad je shvatila da su vrata bila zaključana, a još više kad je shvatila da su ipak koristili kondom.

Tad joj se javio osjećaj krivnje i jedva je iskontrolirala suze. On je još uvijek spavao, a ona se vrlo brzo pokupila i otišla. Kad je skupljala odjeću, razmišljala je samo o tome kako joj je to bila najgora odluka u životu te je zahvaljivala nebesima jer se probudila sigurna.

Pročitajte više