Tip fotobombao svoju ženu... 11 godina prije nego su se upoznali: "To je sudbina"

Foto: Weibo

BRAČNI par kaže kako je njihova veza bila "zapisana u zvijezdama", nakon što je muž uočio sebe na jednoj njezinoj fotografiji od prije 18 godina, kad se još nisu poznavali.

Ye, koji danas ima 35 godina, i Xue u lipnju 2000. godine sa svojim obiteljima posjetili su Qingdao u istočnoj Kini. Danas su u braku pet godina, a u to vrijeme bili su tinejdžeri koji se nisu poznavali.

Fotografija prikazuje mladu Xue u bijeloj haljini, dok se u pozadini nalazi mladić koji će kasnije postati njezin muž. Ye kaže kako ga je odmah prepoznala na fotografiji, jer i on ima svoju koja je nastala isti dan, na istom mjestu.

"Kad sam vidio fotografiju, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po cijelom tijelu. To je bila moja poza za fotkanje", rekao je za Sina News te dodao kako se i sam fotkao te objavio fotografiju u istoj pozi, samo iz drugog ugla, na društvenim mrežama.

Ye, koji je danas otac blizanki, rekao je kako su bili kod punice gdje je gledao stare fotografije svoje supruge da vidi na koga im djeca sliče više. Tad je ugledao sebe u kutu fotografije i uzbuđeno viknuo kako je to on.

"Znao sam da je i moja supruga bila u Qungdau na odmoru, no ostali smo na tome jer se tad nismo poznavali", rekao je objasnivši kako su ga prošli trnci kad je vidio fotografiju.

Par, koji se upoznao 2011. godine i ušao u brak godinu dana kasnije, kaže kako su oboje bili jako iznenađeni, ali i sretni, vjerujući da je njihova veza sudbina. "Moja supruga kaže da ne znam biti romantičan. Pokazat ću joj romantiku", rekao je Ye koji je fotografije objavio na društvenim mrežama, a one su postale viralne.

"Čini se kako je Qungdao zbilja jedan od najposebnijih gradova (za nas)", rekao je. "Kad djeca narastu, posjetit ćemo Qungdao ponovo i cijela obitelj će se tamo fotkati", zaključio je.

Pročitajte više