Žanamari iskopirala još jedno seksi izdanje Kim Kardashian

Foto: Instagram, Splash

ATRAKTIVNU domaću pjevačicu mnogi često uspoređuju sa slavnom starletom.
 
No Žanamari Perčić takve usporedbe ne smetaju, dapače, laskaju joj što je i mnogo puta istaknula na svom Instagramu, a ne skriva i da joj je Kardashianka modni uzor. Tako je nedavno prošetala u odvažnim tajicama u boji kože koje na prvi pogled izgledaju kao da ih nema, a u istima je samo par tjedana prije nje hrabro prošetala i Kim.
 
 
 
Tada smo vas pitali tko ih je od njih dvije bolje isfurao i velika većina vas glasalo je upravo za Žanamari. A sada je naša pjevačica pozirala u još jednom odvažnom izdanju, u kojem također možemo lako zamisliti i Kim Kardashian jer smo je već puno puta vidjeli u sličnim komadima. 
 
 
Pripijeni kombinezon u boji kože i s dubokim dekolteom zaista nije komad koji bi se usudila obući svaka žena no zgodnoj Žanamari stoji fantastično i, usudit ćemo se reći, puno bolje nego Kim no ipak ćemo vas i ovoga puta pitati za vaše mišljenje.
 
*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.