Margot Robbie utjelovit će brutalno ubijenu holivudsku glumicu?

Foto: Splash News, Instagram

MARGOT Robbie trenutno je ono što se u Hollywoodu naziva "vruća roba".

Nakon uloga u kino hitovima "Vuk s Wall Streeta" i "Odred otpisanih", 27-godišnja glumica Margot Robbie zaradila je svoju prvu nominaciju za prestižnu nagradu Oscar ulogom kontroverzne klizačice Tonyje Harding u filmu "Ja, Tonya" koju je odigrala majstorski.
 
 
Iako nije otišla kući s Oscarom, mladoj i perspektivnoj glumici počela su se otvarati brojna druga holivudska vrata, a kako se šuška, upravo joj je ponuđena uloga tragično preminule glumice Sharon Tate u novom filmu legendarnog redatelja Quentina Tarantina o ubojici Charlesu Mansonu i njegovoj "obitelji".
 
 
Radi se o filmu koji će nositi naziv Once Upon A Time In Hollywood, a Margot će na velikom platnu ponovno udružiti snage s Leonardom DiCaprijom, naravno, ako prihvati ulogu.
 
 
Podsjetimo, poznata glumica i seks simbol Sharon Tate, poznata i kao supruga Romana Polanskog, izbodena je u devetom mjesecu trudnoće 1969. godine. Nasmrt ju je 16 puta izbola jedna od Mansonovih sljedbenica Susan Atkins. Osim Sharon, kult Mansonovih ubojica ubili su još šestero osoba, a Susan je na vratima Sharonine kuće njenom krvlju ispisala riječ "svinja".
 
 
Manson je u studenom 2017. godine umro u zatvoru od srčanog udara, a vjerujemo kako bi talentirana Margot odlično utjelovila i Sharon.