Dino Rađa: Naravno da se ne ljutim na Zdravka, pa on me budi svako jutro

Foto: Dino Stanin/Pixell,123rf

PRIJE nekoliko dana Zdravko Mamić je na najnovijoj press konferenciji, u svom tko zna kojem fidelovskom obraćanju naciji, govorio o događanjima u Dinamu, svom suđenju, ali i o najnovijim optužbama protiv Luke Modrića.
 
Dok je pričao o nalazu Sportske inspekcije, koja je utvrdila da je Davor Šuker na nelegalan način postao predsjednik HNS-a, posrnuli vladar hrvatskog nogometa, ničim izazvan, počeo je vrijeđati Dina Rađu.
 
"Da Bog da se meni desilo što ja želio Dinu Rađi. Pa čovjek ne zna od Rive doći do dvorane na Gripama. Što je napravio kao navijač Hajduka? Što je napravio u klubu nasljedniku legendarne Jugoplastike koja je bila jedan od najvećih klubova Europe? Što je napravio kao šef u Savezu oko strategije, razvoja itd.? Blamažu! I on stalno dijeli lekcije! Pa takve vi promovirate! Vi stalno takve kretene promovirate!", birtijaškim rječnikom Mamić je napao legendu hrvatske i europske košarke.
Odmah nakon te konferencije za medije čuli smo se s Rađom, koji Mamićeve uvrede nije želio komentirati, niti im davati značaj. Ipak, danas smo dobili i kratak komentar šefa Stručnog savjeta HKS-a.
 
''Ha-ha, ma ovo je komedija. Zašto bih se ljutio na Zdravka? Da ti budem iskren, pa ja sam njegov najveći fan. Nema većeg fana od mene. I da znaš, Zdravko ti meni pomaže. Kad se moram ustati u 8 sati s mobitela me probudi 'đubre, đubre, mučko đubre', a ako na noge moram još ranije, onda mi na uho zavrišti 'zmazan si, prljav, smrdiš'. Dobro meni dođu te njegove presice'', spustio je Rađa savjetniku Modrih.
 

Pročitajte više