Najstarija Kardashianka nije prekinula s dečkom nego je samo bila gladna pažnje

Foto: X17

PROŠLOGA tjedna pojavila se vijest kako je prekinuo još jedan slavni par.

Radilo se o 39-godišnjoj starleti Kourtney Kardashian i njezinom 24-godišnjem dečku, alžirskom manekenu i bivšem boksaču Younesu Bendjimi.
 
Naime, Kourtney je pretprošlog vikenda brzo izbrisala svoj Instagram profil, iako ga je sada vratila, a prije toga prestala je pratiti svog dečka, baš kao i ostatak njezine obitelji.
 
Ipak, čim su počele kružiti glasine o njihovom prekidu, ostatak obitelji ponovno je zapratio Younesa, a on je na Instagram pričama objavio citat Denzela Washingtona koji je dodatno potaknuo sumnje o njihovom prekidu.
 
"Ja sam i introvert i ekstrovert. Volim ljude, no treba mi i samoća", napisao je maneken. Glasinama je u prilog išlo i to što je Kourtney nedavno u obiteljskom realityju otkrila da uskoro ne planira imati još djece jer joj to trenutno stvara velik stres.
 
No čini se kako je par samo dobro manipulirao medije da pišu o njima jer su sinoć u jednom noćnom klubu u Los Angelesu viđeni na rođendanu NBA košarkaša Tristana Thompsona, partnera njezine sestre Khloe s kojom on čeka prvo dijete.
 
Kourtney je blistala u seksi zelenom odijelu s popriličnim dekolteom, dok se mladi maneken odlučio za puno ležernije izdanje, a cijelo vrijeme svoju dragu nije ispuštao iz ruku što možete vidjeti na fotografijama OVDJE.
 
Kardashiankama ne treba PR tim jer su same vrhunske manipulatorice medijima.