RAKITIĆ O SENZACIONALNOM TRANSFERU "Da se mene pita, on bi istog trenutka došao na Camp Nou"

Foto: Hina

PRIJE dva dana katalonski El Mundo Deportivo, list blizak Barceloni, objavio je senzacionalnu vijest. Navodno brazilska super zvijezda Neymar, koji je ljetos u najskupljem transferu u povijesti nogometa zamijenio Camp Nou Parkom prinčeva, pokajnički traži povratak u Barcelonu.
 
Prema ovom izvoru, Neymar se ispričao suigračima, upravi kluba i navijačima što je po svaku cijenu tražio odlazak i želi se vratiti u ljeto 2019.
 
Premda je teško vjerovati u takav epilog – najprije, navijači su prekrižili Brazilca smatrajući da je forsiranjem odlaska u Pariz izdao klub koji ga je lansirao u orbitu, zatim teško da će Barca pristati platiti otkupnu klauzulu za Neymara u iznosu od čak 400 milijuna eura, a potencijalni povratak na Camp Nou sigurno neće ubrzati ni činjenica da su Brazilac i katalonski gigant na sudu – Ivan Rakitić, veznjak katalonskog ponosa, smatra da bi sjajna stvar za Barcu bila kad bi se Neymar vratio.
 
''Da se pita mene, ja bih ga odmah vratio. Ne samo zbog odnosa kojeg imam s njim, već i zbog toga kakav je igrač. U svoju bih momčad uvijek stavio Neymara'', kazao je hrvatski reprezentativac nakon jučerašnje pobjede protiv Malage.
 

Pročitajte više